Αρχικη ΦΗΜΕΣ Live φωτογραφίες του Galaxy S9

Live φωτογραφίες του Galaxy S9

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από τη Samsung στην Βαρκελώνη, και ενώ ήδη έχουν υπάρξει αμέτρητες διαρροές κάθε είδους, το επόμενο Galaxy S9 έκανε την εμφάνιση του και σε “ζωντανή” μορφή σε φωτογραφία.

Η μπροστινή πλευρά του δεν αποκαλύπτει κάτι το ιδιαίτερο, εκτός από την εμφανώς κυρτή οθόνη και το μικρό πλαίσιο στο πάνω και κάτω μέρος. Το πίσω μέρος όμως δείχνει ότι και εδώ όπως και στο Α8, η Samsung τοποθέτησε πλέον “σωστά” τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, αλλά και επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας μόνο κάμερας στην απλή έκδοση του Galaxy S9.

Το μέγεθος είναι δύσκολο να το κρίνει κανείς από την φωτογραφία μόνο, όμως φαίνεται ότι για μια ακόμα φορά, η Samsung θα προσπαθήσει να διατηρήσει σχετικά μικρή την βασική έκδοση του Galaxy S9 (παρά την μεγάλη οθόνη του…) προκειμένου να δικαιολογείται και η ύπαρξη του μεγαλύτερου Galaxy S9+

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights