Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H TP-Link παρουσίασε το Neffos N1 με διπλή κάμερα.

H TP-Link παρουσίασε το Neffos N1 με διπλή κάμερα.

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone παρουσίασε η TP-Link για την “οικογένεια” Neffos, με κωδικό μοντέλου N1 και δύο κάμερες στο πίσω μέρος του.

Το Smartphone αποτελεί μια λογική εξέλιξη της γκάμας για την εταιρεία,ενώ οι δύο πίσω κάμερες απλά ακολουθούν την τάση της εποχής. Η ανάλυση είναι 12 Mpixels και για τις δύο, ενώ η διάταξη τους αλλά και ο συνολικός σχεδιασμός του Neffos N1 θυμίζει πολύ έντονα το P10 της Huawei. Στο εσωτερικό του βρίσκεται αναμενόμενα ένας επεξεργαστής της Mediatek και συγκεκριμένα ο Helio P25 που αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές λύσεις της εταιρείας για τη μεσαία κατηγορία. Στο N1 συνδυάζεται με 4 GB RAM , ενώ η βασική έκδοση φαίνεται ότι έχει και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση FullHD/1080p ενώ η Neffos δεν επέλεξε την πλέον συνηθισμένη αναλογία 18:9 αλλά μια κανονική LCD οθόνη για το N1. Τέλος, η συσκευή θα τρέχει την 7.0 Nougat έκδοση του Android και όχι τη νεότερη 8.0 Oreo με το NFUI 7.0 πάνω από αυτή.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως είναι η τιμή του Neffos N1 που θα είναι περίπου στα 230 ευρώ στην Ευρώπη ενώ στη χώρα μας πιθανόν να είναι ελάχιστα υψηλότερη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights