Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Apple ετοιμάζει οικονομικό iPad για σχολεία

Η Apple ετοιμάζει οικονομικό iPad για σχολεία

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα οικονομικότερο iPad την επόμενη εβδομάδα, σχεδιασμένο για χρήση από μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία.

Το οικονομικότερο iPad που έχει επίσημα διαθέσιμο η εταιρεία αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, κοστίζει 329 δολάρια στην βασική έκδοση των 32 GB. Αυτό τη στιγμή που υπολογιστές με το Chrome OS της Google ή ακόμα και με τα Windows 10 της Microsoft διατίθονται σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, με κάποια από αυτά να κοστίζουν μόλις 200 δολάρια.

Σύμφωνα με έρευνα, αυτή τη στιγμή το 58% της αγοράς σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, χρησιμοποιεί είτε Android Tablets ή κάποιο Chromebook, με το 22% να χρησιμοποιεί μηχανήματα με κάποια έκδοση των Windows της Microsoft και μόλις ένα 20% να χρησιμοποιεί προϊόντα της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights