Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νωρίτερα η κυκλοφορία του Galaxy Note 9

Νωρίτερα η κυκλοφορία του Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πηγές από την Νότιο Κορέα, η Samsung έχει ήδη αποφασίσει να κυκλοφορήσει το επόμενο Galaxy Note 9 νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung Display, το “τμήμα” της εταιρείας που κατασκευάζει τις AMOLED οθόνες για τα Smartphones της εταιρείας (και όχι μόνο…) θα ξεκινήσει νωρίτερα από το συνηθισμένο την κατασκευή των οθονών του Galaxy Note 9. Αντί για τις αρχές Ιουλίου που συνήθως ξεκινά τη μαζική παραγωγή της οθόνης κάθε νέου Note, η Samsung Display θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, δηλαδή σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι οι πωλήσεις των Galaxy S9 δεν είναι αυτές που θα ήθελε η Samsung, και επισπεύδει την διάθεση του Galaxy Note 9 για να “διορθώσει” αυτό το πρόβλημα, αλλά και για να προλάβει την διάθεση των επόμενων iPhone από την Apple.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση για την επόμενη συσκευή της Samsung έχει ξεκινήσει νωρίτερα από ότι συνήθως, και αυτό δείχνει ότι η εταιρεία σίγουρα έχει αλλάξει τα σχέδια της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights