Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Sony παρουσίασε το XZ2 Premium με 4k Οθόνη και διπλή πίσω κάμερα

Η Sony παρουσίασε το XZ2 Premium με 4k Οθόνη και διπλή πίσω κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση των XZ2 και XZ2 Compact, και μόλις η κυκλοφορία τους έχει ξεκινήσει σταδιακά στην Ευρώπη και τη χώρα μας, η Sony παρουσίασε ένα ακόμα καλύτερο (θεωρητικά) Smartphone, το XZ2 Premium.

Το XZ2 Premium έχει δύο βασικές διαφορές σε σύγκριση με το XZ2, την νέα οθονη ανάλυσης 4k και τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Ξεκινώντας από την 4k οθόνη, αυτή διαγώνιο 5.8 ιντσών και ανάλυση 2160 x 3840 pixels, κάτι που δηλώνει ότι ακολουθεί την πιο συνηθισμένη 16:9 αναλογία πλευρών, επιρεάζοντας πιθανότατα τις συνολικές διαστάσεις του Smartphone.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του XZ2 Premium τώρα, έχουν ανάλυση 19 Mpixels για την βασική και 12 Mpixels για την δεύτερη. Η βασική κάμερα έχει ένα εντυπωσιακό για τα δεδομένα της Sony διάφραγμα f/1.8 και μεγάλο φυσικό μέγεθος για τον αισθητήρα, ενώ η δευτερη των 12 Mpixels είναι ασπρόμαυρη για λήψη περισσότερου φωτισμού σε δύσκολες συνθήκες, έχει ένα ακόμα πιο φωτεινό f/1.6 διάφραγμα μπροστά της και ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος με 1.55μm για κάθε Pixel.

Αναμενόμενα στο εσωτερικό του βρισκεται ο Snadrpagon 845 της Qualcomm με 6 GB μνήμης RAM, ενώ θα τρέχει την νεότερη 8.1 έκδοση του Android της Google με το γραφικό περιβάλλον της Sony πάνω από αυτή. Όπως και στα δύο ΧΖ2 έτσι και εδώ, από το Hardware της συσκευής απουσιάζει η 3.5mm υποδοχή για ακουστικά. Εντυπωσιακά υψηλό είναι και το βάρος του, που φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 236 γραμμάρια.

Το XZ2 Premium θα ξεκινήσει να διατίθεται το καλοκαίρι, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι στιγμής, ενώ και η τιμή του θα γίνει γνωστή λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του σύμφωνα με την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights