Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Λάμπρος Ζολώτας (HMD Nokia) στο in2mobile.gr: “Πιθανό να δούμε και άλλη «αναβίωση» κινητού Nokia μέσα στο 2018”

Λάμπρος Ζολώτας (HMD Nokia) στο in2mobile.gr: “Πιθανό να δούμε και άλλη «αναβίωση» κινητού Nokia μέσα στο 2018”

απο John Leondaris

Περισσότερα νέα μοντέλα κινητών Nokia μέσα στο 2018 «υποσχέθηκε» ο country manager, για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, της HMD, Λάμπρος Ζολώτας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο in2mobile.gr κατά την πρόσφατη αποστολή μας στη Βιέννη, όπου η εταιρεία έδειξε τα νέα της μοντέλα σε δημοσιογράφους από ευρωπαϊκά Media.

Ο κ. Ζολώτας σημείωσε επίσης πως υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα μέσα στο 2018 να δούμε μια ακόμα σύγχρονη αναβίωση ενός θρυλικού Nokia κινητού (μετά τα 3310 και 8110) από αυτά που είχαν δώσει στη φινλανδική εταιρεία την παγκόσμια πρωτιά στα κινητά τηλέφωνα την «προ Android και iPhone» εποχή. Ωστόσο απέφυγε να μας πει το μοντέλο…

Ακόμα στη συνέντευξή του ο Λάμπρος Ζολώτας αναφέρεται στους στόχους της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία στην Ελλάδα, ενώ αναφέρεται και στην «εμπλοκή» της HDM στο πρόγραμμα «Android One» της Google.

Τέλος, ο επικεφαλής της HMD για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ αναφέρεται στη συνέντευξή του και στο «άνοιγμα» της εταιρείας στις επιχειρήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights