Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Instagram επιτρέπει το κατέβασμα των αρχείων του χρήστη σε Backup

Το Instagram επιτρέπει το κατέβασμα των αρχείων του χρήστη σε Backup

απο Kostas Gliatiotis

Μια δυνατοτητα που είχε πρόσφατα υποσχεθεί το Instagram ξεκίνησε τη λειτουργία της, αυτή του να μπορεί ο χρήστης του να “κατεβάσει” στον υπολογιστή του όλα τα δεδομένα που έχει ανεβάσει σε αυτό. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο του χρήστη, αλλά και πληροφορίες όπως αυτές του προφιλ, και τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με άλλους χρήστες.

Η νέα δυνατότητα έρχεται κυρίως επειδή η νομοθεσία στην Αγγλία κάνει σχεδόν υποχρεωτικό για το Instagram να την προσφέρει, αλλά προφανώς προωθείται σαν κάτι που σχεδιάστηκε για να “βοηθήσει” τους χρήστες του. Η επιλογή εμφανίζεται στην σελίδα του Instagram αλλά και στην Mobile εφαρμογή για iOS και Android Smartphones, στην καρτέλα με τα Privacy settings.

Το να συγκεντρώσει τα αρχεία το Instagram είναι κάτι που απαιτεί από ότι φαίνεται ένα χρονικό διάστημα, και ο χρήστης ενημερώνεται μέσω mail όταν το Backup αρχείο είναι πραγματικά έτοιμο για κατέβασμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights