Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το WhatsApp αυξάνει το όριο ηλικίας στα 16 έτη.
whatsapp

Το WhatsApp αυξάνει το όριο ηλικίας στα 16 έτη.

απο Kostas Gliatiotis

Προκειμένου να προσαρμοστεί και αυτό με την σειρά του στην διαφορετική Ευρωπαϊκή νομοθεσία που θα τεθεί υποχρεωτικά σε ισχύ από τα τέλη Μαϊου, το WhatsApp ανακοίνωσε ότι θα κάνει μερικές αλλαγές στους όρους λειτουργίας του.

Η βασικότερη από αυτές είναι ότι το ελάχιστο όριο ηλικίας θα αυξηθεί στα 16 από τα 13 έτη που είναι μέχρι σήμερα, και θεωρητικά η υπηρεσία θα πρέπει να επιβεβαιώσει την ηλικία του χρήστη πριν επιτρέψει την εγγραφή του. Το WhatsApp έχει δηλώσει ότι θα βρει μια νέα διαδικασία επιβεβαίωσης προκειμένου να συμμορφωθεί με την νομοθεσία, χωρίς όμως να έχει δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια θα είναι αυτή.

Οι αλλαγές θα έχουν και “αναδρομική” ισχύ, αφού σύμφωνα με το WhatsApp και όσοι το χρησιμοποιούν ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ενημερωθούν για τους νέους όρους χρήσης και θα επιλέξουν αν τους αποδέχονται ή όχι. Πιθανότατα θα πρέπει κάθε ένας ξεχωριστά να επιβεβαιώσει και την ηλικία του με βάση τη νέα διαδικασία που μέχρι τότε θα έχει ανακοινώσει και δημόσια η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights