Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ SenseOne: Προεδρικά συγχαρητήρια για τη διάκρισή της στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018

SenseOne: Προεδρικά συγχαρητήρια για τη διάκρισή της στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018

απο John Leondaris

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και των ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, μεταξύ των οποίων και η SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic.

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη διεθνή διάκριση των πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων Internet of Things (IoT) της SenseOne, δέχτηκε ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, CEO της SenseΟne και Executive Vice President του ομίλου SingularLogic.

H SenseOne διακρίθηκε ως Merit Winner στην κατηγορία Emerging Digital Solutions Award, στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, στις θεματικές αγορές των ψηφιακών λύσεων για “Smart Buildings” και “Smart Cities”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι διεθνείς αυτές διακρίσεις αναγνωρίζουν την καινοτομία των ψηφιακών λύσεων που δημιουργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις και δείχνουν την ισχυρή προοπτική του κλάδου στη χώρα, αλλά και στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών, WITSA, αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights