Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Σημαντικές διακρίσεις στα Health & Safety Awards 2018

Vodafone: Σημαντικές διακρίσεις στα Health & Safety Awards 2018

απο John Leondaris

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Vodafone στα φετινά Health & Safety Awards 2018. Ειδικότερα:

– Το τιμητικό βραβείο “HIGHILY COMMENDED” στην κατηγορία “Telecommunications” για την πολιτική παρακολούθησης και έλεγχου που εφαρμόζει σε έργα σκαπτικών εργασιών και συγκεκριμένα σε εργολάβους που απασχολούνται στα έργα επέκτασης δικτύου οπτικής ίνας σε κατοικημένες περιοχές (NGA project).

– Το “BRONZE” βραβείο στην κατηγορία “Υγιής και Ευχάριστος Εργασιακός Χώρος / Healthy & Wellbeing Space” για το έργο ανάπλασης των κτιριακών της εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, “η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών της, αλλά και των εργολάβων που απασχολούνται στα έργα της, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Επίσης, στο πλαίσιο διαχείρισης του συστήματος υγείας και ασφάλειας που διαθέτει κατά OHSAS 18001, εφαρμόζει συστηματικά και επισταμένα μεθόδους παρακολούθησης στο πεδίο, επισήμανσης και επιδιόρθωσης θεμάτων, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση, επαγρύπνηση και εγρήγορση των εργολάβων της σε έργα υψηλού κινδύνου, όπως είναι το έργο επέκτασης οπτικής ίνας σε κατοικημένες περιοχές (NGA project)

Παράλληλα, με γνώμονα την συναισθηματική και πνευματική ευεξία των εργαζομένων της, έχει προχωρήσει σε ανάπλαση των περισσοτέρων κτιριακών της εγκαταστάσεων, δημιουργώντας χώρους αισθητικά ευχάριστους και χαλαρούς που παρέχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής εργασίας, ανάπαυσης και διασκέδασης και ενισχύουν υγιεινούς και θετικούς τρόπους διαβίωσης.”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights