Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Υποστηρίξη HDR Video για το iPhone X στο Youtube

Υποστηρίξη HDR Video για το iPhone X στο Youtube

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι θεωρητικά η οθόνη του iPhone X της Apple είναι κατασκευασμένη να μπορεί να προβάλει HDR περιεχόμενο, αυτό περιορίζεται ουσιαστικά σε ταινίες που θα έχει περάσει ο χρήστης στη συσκευή του. Για να μπορεί να προβλήθεί περιεχόμενο από Streaming υπηρεσίες θα πρέπει η κάθε υπηρεσία ξεχωριστά να υποστηρίζει το iPhone X, κάτι που μέχρι σήμερα δεν ίσχυε για το Youtube.

Φαίνεται όμως ότι αυτό πλέον αλλάζει, αφού η νεότερη έκδοση της εφαρμογής του Youtube για iOS προσφέρει στους ιδιοκτήτες του iPhone X την δυνατότητα προβολής Video σε HDR. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος του smartphone είναι να βρει ένα HDR Video στο Youtube και να αρχίσει κανονικά την αναπαραγωγή του. Στην λίστα με τις διαθέσιμες αναλύσεις που μπορεί να προβάλει το βίντεο, εμφανίζεται πλέον δίπλα και η ένδειξη HDR “επιβεβαιώνοντας” ότι το συγκεκριμένο video το υποστηρίζει.

Τα δύο iPhone 8 και iPhone 8 Plus για τα οποία η Apple δεν προσφέρει πλήρως υποστήριξη του HDR 10 δεν περιλαμβάνονται και αυτά στις υποστηριζόμενες συσκευές του Youtube αλλά προς το παρόν και καμίας άλλης αντίστοιχης υπηρεσίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights