Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ανακοινώθηκε το Nokia X6

Ανακοινώθηκε το Nokia X6

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα συσκευή και ταυτόχρονα μια νέα κατηγορία παρουσίασε σήμερα η HMD Global, με το Nokia X6.

Η νέα συσκευή έρχεται με σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τηλέφωνα της εταιρείας. Αρχικά η 5.8 ιντσών οθόνη έχει πλέον notch στο πάνω μέρος της, και πλέον αναλογία πλευρών 19:9 . Η ανάλυση είναι στα 2280 x 1080 pixels και φυσικά πρόκειται για LCD panel. Το πίσω μέρος του Nokia X6 είναι κατασκευασμένο από γυαλί, μια αλλαγή από το μέχρι τώρα συνηθισμένο μεταλλικό πλαίσιο που χρησιμοποιεί η HMD στις συσκευές της.

Το Nokia X6 έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 16 mpixels για τη βασική και μόλις 5 mpixels για την δεύτερη ασπρόμαυρη  του. Το διάφραγμα είναι σχετικά περιορισμένο και στις δύο, με f/2.0 για την βασική και f/2.2 για την δεύτερη των 5 mpixels.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το Nokia X6 κρύβει τον Snapdragon 636 στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με 4 η 6 GB μνήμης RAM ανάλογα την έκδοση του αποθηκευτικού χώρου. Αυτή των 32 GB έρχεται με 4 GB και αυτή των 64 συνδυάζεται είτε με 4 είτε με 6 GB RAM.

Φυσικά η Nokia συνεχιζει την προτίμηση του tock Android, και η νεότερη διαθέσιμη 8.1 Oreo έκδοση τρέχει στο Nokia X6 .

Το κακό είναι ότι προς το παρόν το Smartphone θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα σε τιμή που ξεκινά περίπου από τα 200 δολάρια για την έκδοση των 32 GB. Η διαθεσιμότητα του στον υπόλοιπο κόσμο είναι ακόμα άγνωστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights