Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Παρουσίαστηκε “αθόρυβα” και το Honor 7

Παρουσίαστηκε “αθόρυβα” και το Honor 7

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη στην αγορά τα Honor 7x, Honor 7A και Honor 7c, η εταιρεία θεώρησε ότι μπορεί να “χωρέσει” μια ακόμα συσκευή σε αυτή την οικογένεια, και χωρίς καποια ιδιαίτερη εκδήλωση παρουσίασε και το Honor 7… σκέτο.

Η λογική με την οποία δίνει την ονομασία σε κάθε μοντέλο η Honor διαφέρει αρκετά από το συνηθισμένο, και σε αυτή την περίπτωση το Honor 7 είναι ουσιαστικά οικονομικότερο και κατώτερο από τα Honor 7X και 7C. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι αρκετά απλά και μπορούν να καλύψουν την απλή καθημερινή χρήση. Η οθόνη αρχικά του Honor 7 έχει μικρότερη διαγώνιο 5.45 ιντσών αλλά διατηρεί την αναλογία πλευρών 18:9 κάτι που σημαίνει ότι και οι εξωτερικές διαστάσεις του θα είναι πιο περιορισμένες. Η ανάλυση της είναι λογικά αρκετά χαμηλή, στο ελάχιστο αποδεκτό των 1440 x 720 pixels.

Ο επεξεργαστής είναι επίσης ένας σχετικά απλός Mediatek και συγκεκριμένα ο MT6739, με μόλις 4 πυρήνες επεξεργασίας και 2 GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι (ευτυχώς) στα 16 GB ονομαστικά. Η κάμερα παρόλα αυτά είναι στα 13 Mpixels για την βασική στο πίσω μέρος και προφανώς είναι μόνο μια, με την μπαταρία τέλος να είναι στα 3.000 περίπου mAh.

Αναμενόμενα, η τιμή πωλησης είναι εντυπωσιακά χαμηλή και διαμορφώνεται στα μόλις 94 δολάρια με τις πωλήσεις να πρόκειται να ξεκινήσουν στην Κίνα στις 22 Μαϊού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights