Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung έκανε επίσημα τα Galaxy J6 και Galaxy J4

Η Samsung έκανε επίσημα τα Galaxy J6 και Galaxy J4

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές διαρροές, η Samsung έκανε επίσημη την ύπαρξη του Galaxy J6 αλλά και ενός ακόμα Smartphone, του πιο οικονομικού Galaxy J4.

Οι δύο συσκευές έχουν αρκετές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις παλαιότερες συσκευές της ίδιας σειράς, η βασικότερη από αυτές όμως είναι ότι το Galaxy J6 φέρνει την Infinity Display της Samsung στην χαμηλότερη κατηγορία συσκευών της εταιρείας. Η οθόνη του J6 έχει αναλογία πλευρών18.5:9 όπως και τα ακριβότερα Galaxy S και Galaxy A πλέον, αλλά με μειωμένη ανάλυση στα 1440 x 720 pixels και σχετικά λογική διαγώνιο 5.6 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Galaxy J6 θα βρίσκεται ο Exynos 7870 της Samsung, που έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στα Galaxy A3 2017 και Galaxy J5 2017, με 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Για την κάμερα στο πίσω μέρος η ανάλυση είναι στα 13 Mpixels πίσω από ένα αρκετά “φωτεινό” F/1.9 διάφραγμα, όμως χωρίς OIS όπως είναι μάλλον λογικό σε αυτά τα χρήματα.

Το μικρότερο Galaxy J4 τώρα έχει μια πιο “συνηθισμένη” οθόνη 5.5 ινστών που διατηρεί πάντως την AMOLED τεχνολογία και την ανάλυση στα 1280 x 720 pixels, και στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Exynos 7570 της Samsung και πάλι, όμως η μνήμη RAM περιορίζεται σε 2 GB μόλις, και ο αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB ονομαστικά. H βασική κάμερα διατηρείται ίδια με αυτή του Galaxy J6, και η μπροστινή έχει μειωμένη ανάλυση στα 5 Mpixels.

Τα αρχικά σχέδια της Samsung δεν περιλαμβάνουν το Galaxy J4 για την αγορα της Ευρώπης, και μόνο το J6 θα έρθει επίσημα, ομως αυτό είναι κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει προκειμένου η εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική και στην χαμηλή κατηγορία τιμής. Οι δύο συσκευές τρέχουν την 8.0 Oreo έκδοση του Android με το γραφικό περιβάλλον της Samsung πάνω από αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights