Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HMD Global αξίζει πλέον 1 δισεκατομμύριο δολάρια

Η HMD Global αξίζει πλέον 1 δισεκατομμύριο δολάρια

απο Kostas Gliatiotis

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για συλλογή πόρων (fund raising) που έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια, η HMD Global ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι πλέον η αξία της εταιρείας έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Για μια Start-up θεωρητικά, που δεν έχει ακόμα δύο χρόνια ύπαρξης στην αγορά, η κατασκευάστρια των Nokia Smartphones έχει κάνει μια πολύ εντυπωσιακή πορεία και έχει πετύχει σίγουρα την αποδοχή που περίμενε από το αγοραστικό κοινό. Σύμφωνα με την HMD Global, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα επενδυθούν στο σύνολο τους στην σχεδίαση και την κυκλοφορία περισσότερων Smartphones με την ονομασία της Nokia, και μάλιστα μέσα στο τρέχον έτος.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, τα Nokia Smartphones πωλούνται επίσημα σε 8ο χώρες ήδη, όμως η δημοτικότητα τους είναι τόσο μεγάλη, που εισάγονται σε ακόμα περισσότερες και σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας χρησιμοποιούνται σε σχεδόν 170 χώρες ανά τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights