Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei πούλησε 1 εκατομμύριο Honor 10 στην Κίνα σε ένα μήνα

Η Huawei πούλησε 1 εκατομμύριο Honor 10 στην Κίνα σε ένα μήνα

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στην Ευρώπη και την χώρα μας η Honor να αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της Huawei “εμπορικά”, αυτό όμως δεν εμποδίζει την εταιρεία απο το να… απολαμβάνει την εμπορική επιτυχία των συσκευών της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Huawei / Honor, η νεότερη πρόταση της εταιρείας, το Honor 10 έφτασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεων στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Η συσκευή παρουσιάστηκε πριν περίπου μια εβδομάδα επίσημα στην Ευρωπαϊκή της έκδοση, όμως για την εγχώρια αγορά της Κίνας, το Honor 10 έχει ξεκινήσει να πωλείται εδώ και αρκετό καιρό.

Οι αναφορές από την Ευρώπη δειχνουν παρόμοια αποδοχή από το αγοραστικό κοινό, με πωλήσεις που υπολογίζονται στα 100.000 Smartphones, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει επίσημη πληροφόρηση από την Honor (ή την… Huawei )

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights