Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Samsung παρουσίασε το Galaxy A8 Star με οθόνη 6.3 ιντσών

H Samsung παρουσίασε το Galaxy A8 Star με οθόνη 6.3 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή για το άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας παρουσίασε η Samsung, αυτή τη φορά αρχικά για τις Φιλλιπίνες.

Το Galaxy A8 Star όπως είναι η ονομασία του, έχει σημαντικά διαφορετική σχεδίαση στο πίσω μέρος του, τουλάχιστον σε σύγκριση με το Galaxy A8 που γνωρίζουμε ήδη στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η οθόνη έχει μεγαλώσει πάντως σημαντικά στις 6.3 ίντσες, διατηρεί όμως την ίδια ανάλυση των 2160 x 1080 pixels και φυσικά είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Galaxy A8 Star είναι ο Snapdragon 660 της Qualcomm και συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Smartphone είναι πλέον τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη στην αριστερή γωνία, και έχουν ανάλυση 16 και 24 Mpixels, με ένα πολύ αποδοτικό f/1.7 διάφραγμα και για τις δύο. Η μπροστινή κάμερα είναι επίσης στα 24 Mpixels, ενώ τέλος και η μπαταρία είναι εντυπωσιακά μεγάλη για τα δεδομένα της Samsung, στα 3,700 mAh.

Το Galaxy A8 Star θα ξεκινήσει να πωλείται στις Φιλλιπίνες στις 14 Ιουνίου, με τιμή περίπου 400 ευρώ, ενώ ακόμα είναι άγνωστο αν, και σε ποιες άλλες χώρες θα διατεθεί από την Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights