Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το HyperPod™ Data Centre της Schneider Electric κέρδισε το βραβείο Data Centre Innovation of the Year στα Βραβεία DCS 2018

Το HyperPod™ Data Centre της Schneider Electric κέρδισε το βραβείο Data Centre Innovation of the Year στα Βραβεία DCS 2018

απο Kostas Gliatiotis

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, κέρδισε το βραβείο “Data Centre Ιnnovation of The Year” στα Βραβεία DCS 2018. Το βραβείο, που επιλέχθηκε από το κοινό, αναγνωρίζει την εταιρεία για την καινοτομία της και την ηγετική της θέση στον κλάδο.

Ως κομμάτι της αρχιτεκτονικής του EcoStruxurefor Data Center, το HyperPod™ είναι ένα rack ready data centre σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση εξοπλισμού IT σε 8 έως 12 racks. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Hyperpod υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους τύπους rack. Η αρχιτεκτονική pod με ενσωματωμένη υποδομή για τροφοδοσία, ψύξη, καλωδίωση, διαχείριση λογισμικού και containment, καθιστά δυνατή την εγκατάσταση κάθε εξοπλισμού ΙΤ, μειώνοντας σημαντικά την πολυπλοκότητα και τον χρόνο που απαιτείται με τις παραδοσιακές εφαρμογές πληροφορικής και υποδομών.

Λαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της Schneider Electric, ο Matthew Baynes, Διευθυντής του τμήματος Colocation & Telco, Cloud & Service Providers, δήλωσε: «Με πολύ περηφάνια λαμβάνω αυτό το σημαντικό βραβείο που αποδεικνύει την καινοτομία της Schneider Electric. Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η βελτίωση της καινοτομίας σε κάθε επίπεδο. Με την επιτάχυνση του χρόνου ανάπτυξης έως και 21% πιο γρήγορα και τη μείωση των κεφαλαιακών δαπανών έως και 15%, το HyperPod είναι η ιδανική λύση για τα σημερινά data centre – ειδικά τα hyperscale και collocation data centre που χρειάζεται να αυξήσουν γρήγορα τη χωρητικότητα τους.

Το EcoStruxure for Data Center της Schneider Electric είναι ένα ανοιχτής αρχιτεκτονικής, διαλειτουργικό IoT σύστημα που προσφέρει ενισχυμένη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα στους πελάτες. Αξιοποιεί τεχνολογίες ΙοΤ, mobility, ανίχνευσης, cloud, analytics και κυβερνοασφάλειας και προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των διασυνδεμένων προϊόντων, του edge control, των εφαρμογών, analytics και υπηρεσιών.

Η λύση HyperPod της Schneider Electric είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights