Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του επόμενου XZ3 από τη Sony

Φωτογραφίες του επόμενου XZ3 από τη Sony

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από την διαρροή των πρώτων πληροφοριών πριν μερικές ημέρες, και την παραδοχή πρακτικά της ύπαρξης του, το επόμενο XZ3 της Sony κάνει την εμφάνιση του αυτή τη φορά και σε φωτογραφίες.

Ένα πρωτότυπο της συσκευής αποκαλύπτει το σύνολο των περιορισμένων σχεδιαστικών αλλαγών του σε σύγκριση με το XZ2 και XZ2 Premium και επιβεβαιώνει ότι το XZ3 θα είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός αυτών των δύο. Η συσκευή φαίνεται να διατηρεί την οθόνη του XZ2 με την 18:9 αναλογία πλευρών, το ίδιο αφύσικα μεγάλο πλαίσιο γύρω της, και απλά προσθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, που παραμένει ανεξήγητα “παχύ” με αυτή την ενοχλητική καμπύλη όπως στο XZ2 και πάλι.

Οι δύο κάμερες σύμφωνα με την προηγούμενη διαρροή, είναι πρακτικά ίδιες με αυτές του XZ2 Premium και έχουν ανάλυση 12 Mpixels για την βασική, με F/1.8 διάφραγμα και μια ασπρόμαυρη των επίσης 12 Mpixels με F/1.6 αλλά απουσία του OIS και στις δύο.

Είναι δεδομένο ότι και οι ελάχιστοι που συνεχίζουν ακόμα να προτιμούν τα Smartphones της Sony, και έχουν επιλέξει να αγοράσουν το κάθε άλλο παρά οικονομικό XZ2, δεν πρόκειται να μείνουν ικανοποιημένοι από την συχνότητα με την οποία η εταιρεία συνεχίζει να αντικαθιστά τις συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights