Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο Mi A2 της Xiaomi με Android One

Περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο Mi A2 της Xiaomi με Android One

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν πλάγιο τρόπο, αφού η έκδοση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, το Mi A2 της Xiaomi έκανε την εμφάνιση του στο Site ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ελβετία μαζί με τα περισσότερα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Όπως πριν ένα χρόνο με το Mi A1 και το Mi 5X, το Α2 αυτή τη φορά θα βασίζεται από ότι φαίνεται στο Mi 6X της εταιρείας, με διαφορά το λειτουργικό σύστημα που θα είναι και εδώ η Stock έκδοση του Android. Όπως όλες οι συσκευές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Android One της Google, έτσι και το Mi A2 θεωρητικά ακολουθεί καποιους “κανόνες” για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει και την πλατφόρμα στην οποία βασίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και το Mi 6X έτσι και το Α2 θα έχει τον εντυπωσιακά αποδοτικό Snapdragon 660 της Qualcomm στο εσωτερικό του, με 4 GB μνήμης RAM στις εκδόσεις με 32 και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, και 6 GB RAM σε αυτή των 128 GB. Οι κάμερες στο πίσω μέρος του έχουν ανάλυση 12 Mpixels για την βασική από τις δύο με διάφραγμα f/1.8 και σχετικά μεγάλο αισθητήρα με 1,25 μm Pitch size, ενώ η δεύτερη είναι και πάλι έγχρωμη στα 20 Mpixels με το ίδιο διάφραγμα αλλά μικρότερο αισθητήρα , και άγνωστο σε τι συνθήκες χρήσης είναι προτιμότερη από την βασική. Η οθόνη τέλος θα έχει και εδώ διαγώνιο 5,99 ιντσών σε αναλογία πλευρών 18:9 και ανάλυση 2160 x 1080 pixels ή FullHD+ όπως είναι η εμπορική περιγραφή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights