Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 10 Review : Νεανικό και εντυπωσιακό σε προσιτή τιμή

Honor 10 Review : Νεανικό και εντυπωσιακό σε προσιτή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Το Honor 10 τρέχει το EMUI της Huawei, στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση 8.1 και κάτω από αυτό βρίσκεται επίσης η 8.1 Oreo έκδοση του Android. Οι αλλαγές ανάμεσα στην 8 και την 8.1 έκδοση του EMUI είναι περιορισμένες και κυρίως αλλάζει η έκδοση του ίδιου του λειτουργικού συστήματος της Google που όμως από μόνη της έρχεται με σημαντικές προσθήκες και βελτιώσεις.

Οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρει το γραφικό περιβάλλον είναι εντυπωσιακά πολλές όπως συνήθως, προκειμένου ο χρήστης του Honor 10 να το φέρει πραγματικά στα μέτρα του. Μάλιστα εδώ και καιρό πλέον υπάρχει η επιλογή για ξεχωριστό μενού εφαρμογών και όχι την συνηθισμένη διάταξη τους σε ξεχωριστές οθόνες αναμονής.

Η εφαρμογή εναλλαγής του θέματος συνολικά για την εμφάνιση του μενού, περιλαμβάνει όλες τις αναμενόμενες επιλογές πλέον, αλλά και τη δυνατότητα διαμόρφωσης επιμέρους τμημάτων όπως απλά η αλλαγή εικόνας φόντου ή ο σχεδιασμός των εικονιδίων.

Παραδοσιακά το EMUI προσφέρει τις δικές του εφαρμογές αντί αυτών της Google, που πάντα έχουν αυξημένη λειτουργικότητα και πιο ευχάριστη εμφάνιση.

Η συλλογή φωτογραφιών έχει εκτός του σωστά σχεδιασμένου UI, και ένα πλήθος από επιλογές για την επεξεργασία των φωτογραφιών που βρίσκονται αποθηκευμένες στο Honor 10. Επίσης, υποστηρίζεται κανονικά πλέον και η Cloud Υπηρεσία αποθήκευσης που προσφέρει η Huawei και η Honor για τις φωτογραφίες του χρήστη.

Στον φάκελο «Εργαλεία» μπορεί να βρει κανείς και μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων από το παλιό του κινητό, αλλά μαζί και την αντίστοιχα χρήσιμη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από τα αρχεία, τα μηνύματα και τις εφαρμογές που έχει ο χρήστης στο Honor 10 του.

Σε πλήρη αντίθεση με το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, το γραφικό περιβάλλον της Honor (Και της Huawei…) δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει σε καθημερινή χρήση αλλά και δυνατότητες σε σύγκριση με κάθε άλλη πρόταση του ανταγωνισμού. Μάλιστα η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε όλα να είναι άμεσα προσβάσιμα και όχι «κρυμμένα» σε διαφορετικά μενού, μια τακτική που παλαιότερα ήταν αρκετά συνηθισμένη σε UI σχεδιασμένα στην Ασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights