Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Redmi 6 Pro με Notch στην οθόνη.

Xiaomi Redmi 6 Pro με Notch στην οθόνη.

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή παρουσίασε επίσημα η Xiaomi , αυτή τη φορά με notch στην οθόνη, που ανήκει στην “οικογένεια” των Redmi 6.

Το Redmi 6 pro λοιπόν, συνδυάζει μερικά από τα χαρακτηριστικά άλλων συσκευών της εταιρείας με την διαφορετική οθόνη του, που πλέον έχει διαγώνιο 5.84 ιντσών με αναλογία πλευρών 19:9 και ανάλυση 2280 X 1080 pixels.

Από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Redmi 6 pro, η βασική έχει ανάλυση 12 mpixels ενώ η δεύτερη χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θόλο φόντο και είναι μικρότερη στα 5 Mpixels. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο παλαιότερος πλέον Snapdragon 625 της Qualcomm σε συνδυασμό με 3 GB RAM στην βασική έκδοση των 32 GB ενώ υπάρχει και έκδοση με 4 GB RAM και 32 η 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Παραδόξως, το Redmi 6 pro θα έρθει με το MIUI 9 βασισμένο πάντως στο Android 8.1 ενώ θεωρητικά θα αναβαθμιστεί και στο επομενο MIUI 10 στο μέλλον.

Η τιμή της βασικής έκδοσης των 32 GB θα είναι στα 153 δολάρια ενω η πώληση του στην Κίνα θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου, δηλαδή αύριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights