Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Huawei Mediapad M5 είναι ο καθημερινός επαγγελματικός σύντροφος αυτών που αλλάζουν τον κόσμο

Το Huawei Mediapad M5 είναι ο καθημερινός επαγγελματικός σύντροφος αυτών που αλλάζουν τον κόσμο

απο Kostas Gliatiotis

Η καθημερινότητα για κάθε δραστήριο άνθρωπο έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η συνεχής επαφή με μεγάλο όγκο πληροφοριών, από Social Media, επαγγελματικά Mail και συνεχή πλοήγηση στο Internet προσφέρουν αμέτρητες πληροφορίες. Κάθε μια από αυτές μπορεί να αποτελέσει την έμπνευση για κάτι νέο, από μια τεχνολογική λύση έως μια ολόκληρη εταιρεία.

Πώς ξεκινούν όμως τη μέρα τους; Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να κοιτάξουν το ημερολόγιο ή την ατζέντα τους. Άλλοι δε χάνουν χρόνο ξεκινώντας να δουλεύουν αμέσως μόλις ξυπνήσουν. Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν ξεκινούν να δουλεύουν αν δεν έχουν κάνει πρώτα την έρευνά τους, έχοντας κρατήσει τις απαραίτητες σημειώσεις. Για κάποιους άλλους η μουσική είναι απαραίτητο «εργαλείο» στη δουλειά τους, αφιερώνοντας χρόνο στη δημιουργία της σωστής playlist που τους επιτρέπει να εστιάσουν στη δουλειά τους για ολόκληρη τη μέρα. Ο καθένας έχει τη δική του ρουτίνα, τη δική του ιεροτελεστία. Όποια κι αν είναι αυτή, η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να την εξομαλύνει.

Σήμερα άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε φορητές συσκευές όπως το Huawei MediaPad M5, που μας επιτρέπουν να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας. Το καθιερωμένο ωράριο «εννέα με πέντε», δημιουργήθηκε ώστε όλοι μας να κάνουμε τα πάντα στη δουλειά μας μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο, που πλέον θεωρείται ξεπερασμένο. Η άμεση επικοινωνία με ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε διαφορετικές ζώνες ώρας, απαιτεί απλά τα κατάλληλα εργαλεία και στην διαρκή διαχείριση και κατανάλωση πληροφοριών, ένα Tablet είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Η μεγάλη οθόνη του Huawei Mediapad M5 που θα αναπαράγει κάθε εικόνα και βίντεο με υπέροχα χρώματα, θα συνδυαστεί άριστα με κορυφαίο σε ποιότητα ήχο, βελτιώνοντας τη γενικότερη εμπειρία χρήσης. Όμως στην εποχή μας που η τεχνολογία κινείται ασταμάτητα 24 ώρες την ημέρα, η συνδεσιμότητα και η άμεση απόκριση είναι εξίσου σημαντικά χαρακτηριστικά σε ένα Tablet. Με την επαγγελματική και προσωπική ζωή να χάνουν την άμεση διάκριση μεταξύ τους, η αποτελεσματική εκμετάλλευση του διαθέσιμου χρόνου είναι πιο σημαντική από ποτέ.

H μεγάλη μπαταρία του MediaPad M5 του επιτρέπει να λειτουργεί ακόμα και εκτός γραφείου και σπιτιού, ενώ η ταχεία φόρτιση κάνει την «επαναφορά» του σε… ετοιμότητα πιο σύντομη. Ειδικά για όσους ταξιδεύουν συνεχώς οι δύο αυτές λειτουργίες είναι σίγουρο ότι εκτιμούνται ιδιαίτερα. Όμως και η αισθητική είναι σημαντικό κριτήριο στην επιλογή ενός Tablet. Πρέπει να είναι πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα και όμορφο, και να εμπνέει τον χρήστη του να θέλει να δημιουργήσει με αυτό.

Για όλους αυτούς που αλλάζουν την καθημερινότητα τους, και μαζί και την δική μας, καθορίζοντας και πάλι τον τρόπο εργασίας και ζωής η Huawei έχει σχεδιάσει το MediaPad M5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights