Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκινά η αναβάθμιση του Mate 10 Pro σε Android 8.1 Oreo

Ξεκινά η αναβάθμιση του Mate 10 Pro σε Android 8.1 Oreo

απο Kostas Gliatiotis

MateΌπως είχε ήδη υποσχεθεί, η Huawei ξεκινά σταδιακά την αναβάθμιση του Mate 10 Pro σε Android 8.1 Oreo και μαζί το νεότερο EMUI 8.1 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.

Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις της εταιρείας, στο πρώτο στάδιο της αναβάθμισης θα επιτραπεί η λήψη της από τις πρώτες 50.000 συσκευές που θα δηλώσουν πρόσβαση στο πρόγραμμα “early access” μέσω της εφαρμογής Huawei Care από το Smartphone τους.

Η αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo και ειδικά στο νεότερο EMUI 8.1 θα δώσει στο Mate 10 Pro πολλά από τα χαρακτηριστικά των P20 και P20 pro, όπως οι βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για την κάμερα, αλλά και η δυνατότητα εγγραφής βίντεο με 960fps. Η Huawei έχει ήδη προσθέσει μια βελτιωμένη λειτουργία νυχτερινής λήψης στο Mate 10 Pro, καθώς και Face unlock με προηγούμενες αναβαθμίσεις, και σταδιακά “φτάνει” τη συσκευή στο ίδιο λειτουργικό επίπεδο με τα νεότερα P20.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights