Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei αυξάνει τις επενδύσεις της στο R&D

Η Huawei αυξάνει τις επενδύσεις της στο R&D

απο Kostas Gliatiotis

Προκειμένου να διατηρήσει , και γιατί όχι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την τεχνολογική της υπέροχη, η Huawei πρόκειται να αυξήσει σημαντικά τις επενδύσεις της στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών.

Πιο συγκεκριμένα, η Huawei επένδυσε 13.3 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου μέσα στο 2017, πόσο που αντιστοιχεί στο 14% των κερδών της για ολόκληρη τη χρονιά. Μάλιστα συμφωνα με τα δεδομένα της ίδιας της εταιρείας, σχεδόν το 45% του προσωπικού της σε παγκόσμιο επίπεδο απασχολείται σε κάποιον τομέα του R&D.

Η Huawei σκοπεύει να αυξήσει τα χρήματα αυτά στα 15 δισεκατομμύρια τουλάχιστον η ακόμα πιο ψηλά μέχρι τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη χρονια. Η εταιρεία κατέχει ήδη ένα μέρος των πατεντών που είναι απαραίτητες για τα επόμενα δίκτυα 5G, τις οποίες όμως σκοπεύει να διαθέσει με δίκαιους όρους και με λογικό κόστος όπως δηλώνει και η ίδια.

Μετά την Amazon και την Alphabet που κατέχουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, η Huawei είναι τρίτη σε επενδύσεις στο R&D τμήμα της στον τομέα της τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights