Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ένα νέο Samsung κάνει την εμφάνιση του στο GeekBench

Ένα νέο Samsung κάνει την εμφάνιση του στο GeekBench

απο Kostas Gliatiotis

Μια συσκευή της Samsung, που δείχνει να είναι ο αντικαταστάτης του Galaxy A8, έκανε την εμφάνιση της στην λίστα αποτελεσμάτων του Geekbench.

Πιο συγκεκριμένα, το Smartphone έχει τον κωδικό μοντέλου SM-A750F, κάτι που το τοποθετεί ακριβώς πάνω από το Galaxy A8, που αντίστοιχα έχει τον κωδικό SM-A730F και η Samsung έχει μια παράδοση να αποφεύγει την χρήση του αριθμού “4” στις ονομασίες των συσκευών της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό της νέας συσκευής είναι και πάλι ο Exynos 7885, η καλύτερη πρόταση της Samsung στη μεσαία κατηγορία, με 2 ισχυρούς Α-73 και … 6 συνολικά μικρότερους Α-53, ο ιδιος ακριβώς που χρησιμοποιείται και στο Galaxy A8. Στη συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM, χωρίς όμως να είναι σίγουρο αν θα είναι και η μοναδική διαθέσιμη έκδοση του Smartphone. Το Galaxy A8 έχει ήδη περίπου 9 μήνες στην αγορά, και χρονικά “ταιριάζει” για την Samsung να έχει στο τελευταίο στάδιο του σχεδιασμού τον αντικαταστάτη του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εμφανίζονται διαφορες πληροφορίες για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights