Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp : Δυνατότητα Video κλήσεων με έως 4 χρήστες

WhatsApp : Δυνατότητα Video κλήσεων με έως 4 χρήστες

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα προσέθεσε το WhatsApp, αυτή της ταυτόχρονης κλήσης φωνής ή και Video με έως άλλους 3 συνδρομητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του WhatsApp, η υπηρεσία λειτουργεί σχετικά απλά, αφού ο χρήστης πρέπει απλά να ξεκινήσει μια κλήση με έναν από τους φίλους του, και στην συνέχεια να προσθέσει έως άλλους δύο “συνομιλητές” προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν και οι 4 ταυτόχρονα. Η δυνατότητα είναι άμεσα διαθέσιμη στην εφαρμογή του WhatsApp για Android και iOS συσκευές, ενώ όπως σε κάθε περίπτωση, γίνεται σταδιακά η διάθεση της ανά χώρα.

Με δεδομένο τον μεγάλο όγκο χρηστών που διαθέτει εδώ και χρόνια το WhatsApp, που σύμφωνα με τα στατιστικά που έχει δώσει στην δημοσιότητα ξεπερνούν το 1.5 δισεκατομμύριο ενεργών χρηστών κάθε μήνα, η συγκεκριμένη δυνατότητα “καθυστέρησε” να εμφανιστεί σε σύγκριση με ανταγωνιστικές εφαρμογές όπως το Skype της Microsoft. Προφανώς και η κλήση Video με 4 συμμετέχοντες απαιτεί καλές συνθήκες δικτύου για να μπορεί να πραγματοποιηθεί, το WhatsApp αναφέρει πάντως ότι οι απαιτήσεις σε Bandwidth είναι “λογικές” και η νέα δυνατότητα μπορεί να λειτουργήσει και σε λιγότερο γρήγορα Wi-fi ή και 4G δίκτυα με χαμηλότερη ποιότητα εικόνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights