Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Συνεργασία της Samsung με το Spotify

Συνεργασία της Samsung με το Spotify

απο Kostas Gliatiotis

SpotifyΤαυτόχρονα με την παρουσίαση του Galaxy Note 9 , η Samsung έκανε μια ακόμα ενδιαφέρουσα ανακοίνωση , αυτή της συνεργασίας της με το Spotify.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγοραστές κάθε νεου Smartphone της εταιρείας, θα μπορούν να εγκαταστήσουν αυτόματα το Spotify από το Smart switch αλλά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τον Samsung λογαριασμό τους για να κάνουν login στο Spotify.

Μάλιστα, η υπηρεσία θα λειτουργεί πλέον μέσω και του Samsung Music, για την αναπαραγωγή μουσικής. Στις χώρες που η Samsung έχει τη δική της συνδρομητική μουσική υπηρεσία, το Spotify θα έχει προτεραιότητα και μετά αυτή της εταιρείας.

Τέλος, οι χρήστες των Samsung Smartphones θα μπορούν να αναπαράγουν μουσική μέσω του Spotify στην Smart TV αλλά και τα ηχεία που έχουν στο σπίτι τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights