Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η διευρυμένη σειρά ηχείων LG XBOOM έχει κεντρική θέση στην IFA 2018

Η διευρυμένη σειρά ηχείων LG XBOOM έχει κεντρική θέση στην IFA 2018

απο Kostas Gliatiotis

Στην IFA 2018 στο Βερολίνο, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την διευρυμένη σειρά προϊόντων ήχου XBOOM, η οποία εκτός από τα mini components και τα all-in-one προϊόντα, περιλαμβάνει πλέον τα φορητά ηχεία Bluetooth XBOOM Go και τα έξυπνα ηχεία XBOOM AI ThinQ. Το XBOOM ήταν πάντα συνώνυμο του δυνατού ήχου σε ένα περιβάλλον πάρτι και έχει συμβάλει στην απόκτηση του 35% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς ανάμεσα στις mini components και all-in-one κατηγορίες.

Κατά την 60η επέτειό της, η LG οδηγεί επιθετικά τη στρατηγική ήχου εστιάζοντας πρωτίστως στην ποιότητα του ήχου και επενδύοντας σε ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών Έρευνας & Ανάπτυξης. Μια από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι η συνεργασία με την Meridian Audio, της οποίας η τεχνολογία εφαρμόζεται στα προϊόντα LG ΧΒΟΟΜ. Η Meridian Audio, ως η εταιρεία του πρώτου ενεργού ψηφιακού ηχείου παγκοσμίως και της πρώτης συσκευής αναπαραγωγής CD υψηλής ποιότητας στην βιομηχανία, διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη και εφαρμογή επαναστατικών τεχνολογιών ήχου όπως το Master Quality Authenticated (MQA) και αποτέλεσε αποκλειστικό προμηθευτή για πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Land Rover, η McLaren και η Jaguar.

Το XBOOM mini component (μοντέλο CK99) και το all-in-one (μοντέλο OK99) είναι τα αγαπημένα του κοινού με εκρηκτική απόδοση που ξεκινά από τα 1.800 watts και κορυφώνεται στα 5.000 watts για απίστευτα ζωντανή ατμόσφαιρα πάρτι. Το Pro DJ Wheel επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γίνει DJ με δημιουργικές λειτουργίες μιξαρίσματος, scratching και διασκεδαστικά εφέ φωτισμού. Οι οπαδοί του Karaoke μπορούν να αφαιρέσουν τα φωνητικά από σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι προσαρμόζοντας τον τόνο με το Voice Canceller και το Key Changer, ενώ η λαβή και τα ροδάκια Grab & Move του LG OK99 πηγαίνουν την έννοια του «φορητού συστήματος ήχου» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η προσθήκη του XBOOM Go (μοντέλα PK3/PK5/PK7) επιτρέπει σε ακόμη περισσότερους λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας του ήχου της LG. Το XBOOM Go ενσωματώνει την κληρονομιά της μάρκας στο δυναμικό ήχο και τη διασκέδαση και έχει σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίζει τους ακροατές με απαράμιλλη ποιότητα και ευκολία χρήσης. Με την προηγμένη τεχνολογία ήχου της Meridian, τα ηχεία XBOOM Go παρέχουν καθαρά πρίμα και ενισχυμένα μπάσα, καθώς και εξαιρετικά ισχυρό, ακριβή ήχο, παρά το συμπαγές τους μέγεθος. Επίσης, το XBOOM Go είναι το πρώτο ασύρματο ηχείο που υποστηρίζει το aptX™ HD από την Qualcomm για εξαιρετικό, χωρίς απώλειες ηχητικό streaming υψηλής ανάλυσης 4bit/576kbps που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους που είναι ευαίσθητοι στην μείωση της πιστότητας του ήχου μέσω Bluetooth. Η LG ήταν η πρώτη εταιρεία που συμπεριέλαβε το aptX HD σε ένα smartphone, το G5, ενώ η προηγμένη τεχνολογία ήχου βρίσκεται και σήμερα, στο LG G7 ThinQ. Τα μοντέλα XBOOM Go διαθέτουν επίσης πολύχρωμο φωτισμό ανάλογα με τη διάθεση, καθώς και λαβές Grab-N-Go και X-grip για απόλυτη φορητότητα και σταθερότητα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η αντοχή σε στοιχεία όπως το νερό, καθιστούν τα ηχεία XBOOM Go ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα ηχεία LG XBOOM AI ThinQ αποτελούνται από το μοντέλο WK7 και το μοντέλο WK9 και διαθέτουν το Google Assistant για να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πράγματα απλά με τη φωνή σας. Σε αντίθεση με άλλα ηχεία με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, η ποιότητα του ήχου από το LG XBOOM AI ThinQ δεν είναι απλά μια σκέψη. Η συνεργασία της LG με την Meridian ενώνει την εξειδίκευση των δύο εταιρειών στον ήχο, προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας, ακριβή φωνητική ανάλυση και ακριβή μπάσα. Ο ήχος υψηλής ποιότητας χωρίς απώλειες στο LG XBOOM AI ThinQ μπορεί να αναπαράγει πιστά ήχους που ηχογραφήθηκαν σε στούντιο. Η LG συνεργάστηκε με την Google για να ενσωματώσει απευθείας το Google Assistant στο προϊόν ως κεντρικό σημείο του σπιτιού, επιτρέποντας στα WK7 και WK9 να ελέγχουν έξυπνες οικιακές συσκευές συμβατές με το Google Assistant και LG οικιακές συσκευές συμβατές με το LG ThinQ. Στο ηχείο XBOOM AI ThinQ WK7, που κυκλοφορεί προς το παρόν στις βασικές αγορές, θα προστεθεί σύντομα φέτος το WK9 με την έξυπνη οθόνη 8 ιντσών για μια πιο πλούσια διαδραστική εμπειρία.

«Με την επέκταση του brand XBOOM με ασύρματα και έξυπνα ηχεία, η LG ανοίγει νέους δρόμους στις δυνατότητες του XBOOM και γίνεται ηγέτης στην κατηγορία οικιακού ήχου της εταιρείας μας», δήλωσε ο Seo Young-jae, Επικεφαλής του τμήματος Convergence Audio and Video της LG Home Entertainment Company. «Με την Meridian ως συνεργάτη τεχνολογίας ήχου, είμαστε σίγουροι ότι το XBOOM θα έχει επιτυχία στην Ευρώπη όπως έχει και σε άλλες περιοχές του κόσμου».

Οι επισκέπτες του περίπτερου της LG στην IFA στην αίθουσα 18 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα LG XBOOM και άλλες καινοτομίες οικιακής ψυχαγωγίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights