Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ H LG φέρνει την ευκολία των λειτουργιών της Google στη σειρά ασύρματων ακουστικών TONE

H LG φέρνει την ευκολία των λειτουργιών της Google στη σειρά ασύρματων ακουστικών TONE

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θα αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της IFA 2018 τα πιο πρόσφατα και πιο προηγμένα ασύρματα ακουστικά της, με το LG TONE Platinum SE (model HBS-1120) που διαθέτει ειδικό κουμπί Google Assistant και το LG Tone Ultra SE (model HBS-835S) που διαθέτει εξωτερικό ηχείο, να ξεχωρίζουν.

Το LG Tone Platinum SE είναι το πρώτο μοντέλο TONE που διαθέτει τη λειτουργία Google Assistant και τη δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, στο Google Translate. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το Google Assistant χωρίς να χρειάζεται να πουν πρώτα “ΟΚ Google” με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης να γίνεται πιο γρήγορα και πιο άμεσα. Αυτό το όφελος για τον χρήστη είναι άμεσα εμφανές κατά τη χρήση υπηρεσιών όπως το Google Translate, καθώς η επικοινωνία σε άλλη γλώσσα γίνεται ταχύτερη και πιο φυσική, χωρίς να χρειάζεται πάντα η επίκληση μιας φράσης ενεργοποίησης.

Οι μηχανικοί ήχου της LG ανέπτυξαν μια υβριδική μονάδα που αποτελείται από έναν balanced armature driver και έναν δυναμικό driver, συνδυασμός που συνήθως βρίσκεται σε ακουστικά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες μουσικούς. Ο balanced armature driver δημιουργεί έναν καθαρό ήχο υψηλής συχνότητας, ενώ οι δυναμικοί drivers παρέχουν ισχυρά μπάσα. Τα νέα ακουστικά της LG είναι διαθέσιμα σε μαύρο, μπλε και χρυσό.

Μια ακόμα νέα συσκευή, το LG TONE Ultra SE, επιπλέον των ακουστικών, διαθέτει και ένα εξωτερικό μονοφωνικό ηχείο εκτός από τα ακουστικά. Με το εξωτερικό ηχείο, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και να ακούν μουσική χωρίς να χάνουν την επαφή με τους ήχους του περιβάλλοντος, ιδανικό σε περιπτώσεις που ο χρήστης χρειάζεται να έχει συναίσθηση του περιβάλλοντος. Τόσο το LG TONE Platinum SE όσο και το LG TONE Ultra SE διαθέτουν διπλό MEMS μικρόφωνο για εξαιρετική ευκρίνεια κλήσεων και υποστήριξη για την smartphone εφαρμογή Tone & Talk.

«Η LG έφερε ένα νέο πρότυπο στα ασύρματα ακουστικά με τα έξυπνα χαρακτηριστικά της επιτυχημένης σειράς TONE και συνεχίζουμε να καινοτομούμε με τα τελευταία μοντέλα μας», δήλωσε ο Kim Tae-gyun, Επικεφαλής της Companion Device Business της LG. «Είμαστε δεσμευμένοι  να προσφέρουμε στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ακόμα περισσότερα προηγμένα φορητά ακουστικά προϊόντα».

Οι επισκέπτες του περίπτερου της LG στην IFA, στην αίθουσα 18 του Messe Berlin, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την σειρά ΤΟΝΕ. Πρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των σημείων πώλησης, θα ανακοινώνονται τοπικά κατά τη στιγμή της διαθεσιμότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights