Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τον Σεπτέμβριο το Android 9.0 Pie για το Nokia 7 plus

Τον Σεπτέμβριο το Android 9.0 Pie για το Nokia 7 plus

απο Kostas Gliatiotis

Η επιλογή του Stock Android για όλες τις συσκευές της Nokia έχει τα θετικά της, αφού η εταιρεία μπορεί να τις αναβαθμίζει σε νεότερες εκδόσεις του με σχετικά γρήγορο ρυθμο.

Ο υπεύθυνος του τμήματος προϊόντων της HMD Global ανακοίνωσε ότι ακριβώς αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να αναβαθμίσει το Nokia 7 Plus σε σταθερή έκδοση του Android 9.0 Pie μέσα στον Σεπτέμβριο που πλησιάζει.

Εκτός από τη Google και τις δικές της Pixel συσκευές, και το Essential phone , καμιά άλλη συσκευή δεν έχει ακόμα αναβαθμιστεί σε Android 9.0 επίσημα και με σταθερή, όχι δοκιμαστική έκδοση. Η Nokia πιθανότατα θα είναι από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) εταιρεία που θα το καταφέρει αυτό, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι η δέσμευση αφορά το Nokia 7 Plus και όχι τα ακριβότερα και θεωρητικά καλύτερα Nokia 8 και Nokia 8 Scirocco.

Η HMD Global επανέλαβε τη δέσμευση της να αναβαθμίσει όλες τις συσκευές της σε Android 9.0 αφού πρακτικά όλες τους έχουν λιγότερο από 2 χρόνια στην αγορά. Αυτό έχει σημασία γιατί η εταιρεία έχει υποσχεθεί αναβαθμίσεις σε νεότερη έκδοση για 2 χρόνια σε κάθε μοντέλο αλλά και αναβαθμίσεις ασφαλείας για 3 χρόνια .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights