Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei διαθέτει το GPU turbo Update στο P20 pro

Η Huawei διαθέτει το GPU turbo Update στο P20 pro

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε αρχικά υποσχεθεί η Huawei για όλες τις συσκευές της τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της κάρτας γραφικών , στο P20 pro.

Η συγκεκριμένη “τεχνολογία” αλλάζει σύμφωνα με τη Huawei τον τρόπο που διαχειρίζεται το λειτουργικό την κάρτα γραφικών, προκειμένου οι διαθέσιμη επεξεργαστική ισχύ να είναι καλύτερα εκμεταλλεύσιμη.

Θεωρητικά η απόδοση της κάρτας γραφικών αυξάνεται κατά 60% σε επεξεργαστές όπως ο μικρότερος Kirin 659 από όπου και ξεκίνησε η χρήση του GPU turbo. Ταυτόχρονα μειώνεται και η κατανάλωση ενέργειας κατά περίπου 30% και η Huawei αναφέρει παρόμοια νούμερα και για το P20 pro.

Στους Kirin επεξεργαστές της , η Huawei χρησιμοποιεί κάρτες γραφικών της ARM, πιο συγκεκριμένα την Mali T830 για τον Kirin 659 και την Mali G72 για τον Kirin 970.  Το GPU turbo όμως βελτιώνει και την απόδοση των παλαιότερων Kirin 960 στο εσωτερικό των Ρ20 και Ρ10 Plus για τα οποία επίσης έχει υποσχεθεί το GPU turbo Update η εταιρεία.

Η αναβάθμιση διατίθεται για την έκδοση του P20 pro που κυκλοφορεί στην Ευρώπη και τη χώρα μας, όμως όπως συνήθως αυτό γίνεται σταδιακά ανά χώρα και ανά δίκτυο σε κάποιες περιπτώσεις

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights