Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νέο Smartphone με PureView κάμερα ετοιμάζει η Nokia
lumia-930-in2mobile-camera

Νέο Smartphone με PureView κάμερα ετοιμάζει η Nokia

απο Kostas Gliatiotis

Η HMD Global που έχει αποκτήσει εδώ και δύο χρόνια την άδεια να κατασκευάζει smartphones με την ονομασία της Nokia, φαίνεται ότι απέκτησε πλέον την άδεια χρήσης και του ονόματος PureView.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντων, η εμπορική ονομασία PureView ανήκει πλέον στην HMD Global που την αγόρασε από τη Microsoft. Η Αμερικανική εταιρεία είχε αποκτήσει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος μαζί με την εξαγορά του τμήματος κινητών της Nokia , και πλέον δεν κατασκευάζει smartphones αλλά ούτε συντηρεί και το λειτουργικό Windows Phone για το χρειαστεί μελλοντικά.

Η Nokia στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει την εμπορική ονομασία PureView στο Nokia 808 , την πρώτη της συσκευή με κάμερα των 41 Mpixels και στη συνέχεια και στο Lumia 1020, το μοναδικό Windows phone που έφτασε στην αγορά με κάμερα τόσο υψηλής ανάλυσης.

Έχοντας ήδη αναβιώσει και τη συνεργασία της με τη Zeiss για την αγορά φακών για φωτογραφικές μηχανές, είναι βέβαιο ότι στο μέλλον η HMD Global θα συνδυάσει τις δύο εμπορικές ονομασίες σε ένα Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights