Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LG G7 One με Stock Android

LG G7 One με Stock Android

απο Kostas Gliatiotis

Μια ασυνήθιστη πρόταση για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της εταιρείας παρουσίασε η LG, το G7 One. Η ονομασία του προέρχεται από την επιλογή του Stock Android της Google σαν το λειτουργικό του σύστημα.

Το G7 One ανήκει στο πρόγραμμα Android One της Google και ακολουθεί τα Guidelines που αυτή έχει θέσει για το Hardware των συσκευών. Στην περίπτωση της LG έχει επιλεχθεί ο παλαιότερος Snapdragon 835 της Qualcomm για το G7 One, αφού εκτός των άλλων, μέχρι σήμερα η Αμερικάνικη εταιρεία δεν έχει διαθέσει “σχέδιο αναφοράς” με τον νεότερο Snapdragon 845. Η μια και μοναδική έκδοση έρχεται με 4 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη του G7 One συνεχίζει να είναι ανάλυσης QHD+ με μέγεθος 6.1 ιντσών, και τεχνολογίας LCD, με ελάχιστες ουσιαστικές διαφορές από αυτή του “κανονικού” G7 της εταιρείας. Υπάρχει και εδώ το Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά. Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι μια, κάτι σχετικά ασυνήθιστο πλέον, και έχει αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels πίσω από έναν φακό με αρκετά αποδοτικό f/1.6 διάφραγμα.

Όπως συνηθίζει η LG, έχειξοπλίσει το G7 One με ξεχωριστό DAC για την αναπαραγωγή μουσικής, αλλά είναι και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 και MIL-STD 810G. Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3,000 mAh, σχετικά μικρότερη από το συνηθισμένο για αυτή τη κατηγορία, όμως μέσα στα πλαίσια προκειμένου να προσφέρει μια ολόκληρη ημέρα λειτουργίας στο Smartphone.

Οι τιμές και η διαθεσιμότητα του G7 One δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αφού η LG παραδοσιακά επιλέγει να τα ανακοινώνει τοπικά ανά χώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights