Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Canon EOS R System: Η επανάσταση στο “φωτογραφικό” μέλλον

Canon EOS R System: Η επανάσταση στο “φωτογραφικό” μέλλον

απο John Leondaris

Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια από την παρουσίαση του δημοφιλούς συστήματος EOS, η Canon παρουσίασε το νέο EOS R System με το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει για μία ακόμα φορά τις δυνατότητες της φωτογραφίας.

Σχεδιασμένο από την αρχή, το νέο EOS System έχει επανασχεδιαστεί με γνώμονα τις συμβουλές και υποδείξεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του υπάρχοντος EOS System από επαγγελματίες και ενθουσιώδεις φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το EOS R System με τη μοντούρα RF και το σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF προσφέρει απαράμιλλη οπτική υπεροχή, την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, και ταχύτερη επικοινωνία μεταξύ μηχανής και φακού.

Επίσης, η εταιρεία αναφέρει ότι το EOS R System επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο υπό εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό με ακριβή εστίαση, χάρη στο Dual Pixel CMOS AF. Μικρό και διακριτικό, το EOS R System προσδίδει ευελιξία, όπως επίσης και το πλεονέκτημα των αθόρυβων λήψεων. Επιπλέον, προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα βίντεο από κάθε άλλη μηχανή Canon EOS System, εκτός της σειράς Cinema EOS, επιτρέποντας στους κινηματογραφιστές να αναβαθμίσουν τις αφηγηματικές τους ικανότητες σε ανώτερο επίπεδο, με ανάλυση 4K και χρωματικό βάθος 10-bit μέσω HDMI.

Σημειώνεται ότι Το EOS R System κληρονομεί όλα τα υπάρχοντα πλεονεκτήματα του συστήματος, κυρίως πλήρη συμβατότητα με τους υπάρχοντες φακούς EF και EF-S και τα αντίστοιχα αξεσουάρ2, όταν χρησιμοποιείται ένας από τους τρεις νέους μετατροπείς φακού, γεγονός το οποίο επεκτείνει τα όρια της σύλληψης εικόνας.

Από τη σύλληψή του, το 1987, το EOS System – συμπεριλαμβανόμενου του Cinema EOS – έχει εξελιχθεί στο πιο αναγνωρισμένο σύστημα απεικόνισης στον κόσμο. Η σημερινή παρουσίαση αναβαθμίζει την πλατφόρμα EOS σε νέα επίπεδα, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία του υπάρχοντος συστήματος, με ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, δυνατότητες στη σχεδίαση των φακών, και δημιουργική ευελιξία.

Νέα σειρά φακών

Επίσης, η Canon παρουσίασε τρεις νέους φακούς, συμβατούς με το EOS R System – τους RF 28-70mm f/2L USM, RF 50mm f/1.2L USM, RF 24-105mm f/4L IS USM και RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM. Επιπροσθέτως, οι χρήστες των Canon EOS full frame ή APS-C DSLR μηχανών, μπορούν να απολαύσουν το EOS R System με τους φακούς EF και EF-S χάρη στους σχετικούς μετατροπείς, διατηρώντας την ίδια απόδοση κατά τη χρήση μιας DSLR, καθώς και πρόσβαση στα αξεσουάρ EOS και τα φλας Speedlite.

Διεύρυνση της οικογένειας full frame

Ακόμα, με τη διεύρυνση της γκάμας EOS full frame, η Canon αποκάλυψε και το πρώτο σώμα φωτογραφικής μηχανής που φέρει την επωνυμία EOS R και τη μοντούρα φακού RF – θέτοντας από σήμερα τα αυριανά πρότυπα για φωτογραφικές μηχανές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτει το ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης στον κόσμο3, και είναι επίσης η πρώτη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ικανότητα εστίασης σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού μέχρι και -6EV4 καθώς και απολύτως αθόρυβες λήψεις, παρέχοντας εκπληκτικής ποιότητας αποτελέσματα κάθε φορά.

Επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το EOS System, η Canon ανακοίνωσε επίσης τον EF-M 32mm f/1.4 STM – έναν νέο φακό 32 χιλιοστών για το σύστημα mirrorless μηχανών EOS M – και τους EF 400mm f/2.8L IS III USM και EF 600mm f/4L IS III USM, δύο επαναστατικούς, ελαφρείς επαγγελματικούς υπερ-τηλεφακούς για το EF System.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights