Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ «Back to school» με τις πιο cool φοιτητικές προσφορές από την WIND

«Back to school» με τις πιο cool φοιτητικές προσφορές από την WIND

απο Kostas Gliatiotis

Με τις πιο cool φοιτητικές προσφορές σε προγράμματα συμβολαίου κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης και σε συσκευές τεχνολογίας υποδέχεται η WIND τη νέα σχολική χρονιά. Επίσης, δίνει την ευκαιρία σε 5 φοιτητές να κερδίσουν σετ Xiaomi Smart Gadgets, αξίας 1.076€.

Μέχρι και τέλος Οκτωβρίου, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα WIND ή το site της εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από φοιτητικά πακέτα για υπηρεσίες τηλεφωνίας, internet ή και τηλεόρασης. Συγκεκριμένα με την επίδειξη εγγράφου που επιβεβαιώνει τη φοιτητική ιδιότητα μπορούν να επιλέξουν :

  • WIND Καρτοσύνδεση & WIND Broadband Basic (με Internet έως 24mbps) με δώρο το Router στα 20€
  • WIND Καρτοσύνδεση & WIND Broadband Basic (με Internet έως 24mbps) με δώρο το Router & το Huawei Y5 (2018)DS στα 35€
  • Simplefi on the go 30GB μόνο με 20€ και δώρο tablet MLS Mental 8’’4G, αξίας 129€ ή Alcatel MW40 Mobile WiFi LTE, αξίας 54,90€
  • WIND VISION Full Pack & Broadband Internet μόνο με 29,90€ & ΔΩΡΕΑΝ τα τέλη ενεργοποίησης, αξίας 24,90€ + ΔΩΡΟ NETFLIX
  • WIND VISION Family Pack & Broadnand Internet μόνο με 24.90€ & ΔΩΡΕΑΝ τα τέλη ενεργοποίησης, αξίας 24,90€ + ΔΩΡΟ NETFLIX

ενώ με συγκεκριμένες αγορές μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν 1 από τα από τα 5 σετ Xiaomi Smart Home** αξίας 1.076€.

Επιπλέουν, μπορούν να αποκτήσουν σε εκπληκτικές τιμές και με δυνατότητα έως και 36 άτοκων δόσεων συσκευές 4G Smartphones, Tablets & Αξεσουάρ ακόμα και χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου. Ενδεικτικά:

  • iPhone 6 32GB από 469€ μόνο με 299€
  • Xiaomi REDMI Note 5 32GB από 235€ μόνο με 199€
  • Samsung Galaxy J7 (2017)DS από 305€ μόνο με 199€

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND ή το site της εταιρείας στο www.wind.gr .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights