Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ασύρματη φόρτιση και ταχεία φόρτιση στα 40W για τις επόμενες συσκευές της Huawei

Ασύρματη φόρτιση και ταχεία φόρτιση στα 40W για τις επόμενες συσκευές της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Με μια καταχώρηση στην Αμερικάνικη αρχή τηλεπικοινωνιών, την FCC, η Huawei “αποκαλύπτει” ένα νεότερο πρότυπο φόρτισης που φαίνεται ότι έχει σχεδιάσει για τα Smartphones της.

Αρχικά, περιλαμβάνει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και μάλιστα ταχείας, στα 15W. Μέχρι και σήμερα η μοναδική συσκευή της εταιρείας με αυτή τη δυνατότητα ήταν το Mate RS που παρουσιάστηκε μαζί μετα P20 και P20 Pro. Αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει όμως, και τα επόμενα Mate 20 και Mate 20 Pro θα έχουν πλέον και αυτά δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα βελτίωση αφορά την ενσύρματη ταχεία φόρτιση που σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει η Huawei στην FCC θα γίνεται με φορτιστή των 40W. Η συσκευή θα μπορεί να τροφοδοτηθεί μέχρι και με 4Α ρεύματος στα 10V, που μαζί με το αντίστοιχο πρότυπο Super VOOC της Vivo αποτελούν αυτή τη στιγμή τις ταχύτερες λύσεις στο είδος τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights