Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy A7 με τρεις κάμερες
galaxy a7 2018

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy A7 με τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Νωρίτερα από το αναμενόμενο, η Samsung έκανε επίσημη την ύπαρξη του Galaxy A7 πριν λίγη ώρα. Το σημαντικότερο και πιθανότατα το μοναδικό ενδιαφέρον χαρακτηρηστικό αυτού είναι οι … τρεις κάμερες που θα έχει στο πίσω μέρος του. Παρότι ήταν ήδη γνωστή η ύπαρξη της συσκευής, αυτό που έγινε επίσημα γνωστό πλέον είναι το είδος και η χρησιμότητα της κάθε μιας από αυτές τις κάμερες.

galaxy a 7 triple camera

Η βασική θα έχει ανάλυση 24 Mpixels, με διάφραγμα f/1.7 στον φακό της, η δεύτερη θα έχει μικρότερη ανάλυση 8 Mpixels και έχει μπροστά της εναν ευρυγώνιο φακό με f/2.4 ενώ η τρίτη θα είναι στα 5 Mpixels και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο. Το Galaxy A7 έχει έναν “8πύρηνο” επεξεργαστή στο εσωτερικό του, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες από τη Samsung, αυτό συνήθως σημαίνει ότι ανάλογα με τη χώρα θα υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του Smartphone.  Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα βρίσκεται τελικά όντως στο πλαϊνό μέρος του νέου Galaxy A7, σε ένα σημείο που μέχρι σήμερα δεν θεωρείται ιδιαίτερα βολικό. Πιθανότατα η Samsung να θέλει να διαχωρίσει με αυτόν τον τρόπο τις συσκευές της στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Στα πιο “τυποποιημένα’ τέλος χαρακτηριστικά, περιλαμβάνεται και η AMOLED οθόνη των 6 ιντσών, με ανάλυση 2280 x 1080 pixels, που αναμενόμενα όμως δεν είναι κυρτή όπως στις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας.  Το Galaxy A7 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 4 GB RAM και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μια “καλύτερη” έκδοση με 6 GB RAM / 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία τέλος έχει χωρητικότητα 3.300 mAh. Η διάθεση του θα ξεκινήσει από την Ευρώπη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τη Samsung να μην δινει συγκεκριμένες πληροφορίες για το ποιες χώρες θα είναι αυτές ενώ δεν αναφέρει και την τιμή πώλησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights