Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέο flagship κατάστημα στη Γλυφάδα

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέο flagship κατάστημα στη Γλυφάδα

απο John Leondaris

Ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στη Γλυφάδα εγκαινίασε η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το νέο «βιωματικό» ξεχωρίζει από όλα τα άλλα της αλυσίδας, καθώς είναι με διαφορά το μεγαλύτερο, και επεκτείνεται σε 3 επίπεδα. Διαθέτει “digital” αισθητική και έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη, καθώς και μεγάλη ποικιλία προϊόντων η οποία αναδεικνύεται μέσα από ξεχωριστές θεματικές ζώνες, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, smart gadgets, laptops, αξεσουάρ, καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM).

Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες «βιωματικές» γωνιές:

Smart Home Lounge: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σπιτιού, με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για «έξυπνα σπίτια», που ενισχύουν την ασφάλεια, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Gaming Corner: οι λάτρεις του gaming μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια και κονσόλες και να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους τίτλους των games.

Music: οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν και να δοκιμάσουν αξεσουάρ, gadgets αλλά και hi- tech προϊόντα ήχου.

Fitness: οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν τα fitness gadgets που τους ταιριάζουν, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων.

TV Corner: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τις πλέον προηγμένες Smart & 4Κ Ultra HD τηλεοράσεις για κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία.

Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο service και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Ακόμα, στο νέο κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

“Το νέο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο κέντρο της Γλυφάδας έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία, οδηγώντας τον στην καρδιά της τεχνολογίας. Στους τρεις ορόφους του καταστήματος, οι επισκέπτες μας μπορούν να δοκιμάζουν τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, να ενημερώνονται και να έρχονται σε επαφή πρώτοι με όλες τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις τάσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας, του gaming, των digital προϊόντων κ.α. Και όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο και οικείο, με εξειδικευμένο προσωπικό και ποιοτική εξυπηρέτηση” δήλωσε σχετικά ο διευθυντής του δικτύου καταστημάτων του ομίλου ΟΤΕ, Πέτρος Παπαγγέλης.

Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα, και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως Νο1 αλυσίδα με εξειδίκευση σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας, σύμφωνα με έρευνα της QED. Μόνο το 2017, οι καταναλωτές που επισκέφθηκαν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποιήθηκαν περίπου 20 εκατομμύρια συναλλαγές.

Από ένα κατάστημα το 1980, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αριθμεί σήμερα σχεδόν 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (από τα οποία τα 7 είναι ιδιόκτητα), καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών των πελατών σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, όπου κι αν βρίσκονται.

Τα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σε διακριτές ζώνες που αναδεικνύουν τις προϊοντικές κατηγορίες και την πλούσια γκάμα, με digital σήμανση, διαδραστικές οθόνες αφής και live demos των προϊόντων.

Παράλληλα, διαθέτουν «βιωματικές» γωνιές, στις οποίες οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν live προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, συσκευές και games, να τα συγκρίνουν, να σερφάρουν με πολύ μεγάλες ταχύτητες και να ζήσουν μια ξεχωριστή ψηφιακή εμπειρία.

Προϊόντα και υπηρεσίες

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουν προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, internet και τηλεόραση, ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, τηλεοράσεις, laptops, high tech συσκευές και smart gadgets (wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming και κονσόλες).

Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ απολαμβάνουν και αποκλειστικές υπηρεσίες όπως:

G-Tech Experts: Οι G-Tech Experts, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα τεχνολογίας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, βρίσκονται στη διάθεση των πελατών για να τους βοηθήσουν να επιλέξουν τη συσκευή, το Laptop ή τη Smart TV που τους ταιριάζει και να τους μάθουν τις δυνατότητές τους, να συνδέσουν και να εκσυγχρονίσουν το νέο τους Smartphone, Tablet, Smartwatch ή Activity Τracker με τις υπόλοιπες συσκευές τους, αλλά και να τους καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο του Gaming, του Smart Home, των Smart Gadgets, των Drones αλλά και των Αξεσουάρ.

G-Service: Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο service και τη βοήθεια πάνω από 300 εξειδικευμένων συμβούλων ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποτελεί «βασικό» προορισμό για service, όπου οι καταναλωτές μπορούν να επισκευάσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας οικονομικά, ώστε να λειτουργούν πάντα σαν καινούργια. Ένας στους δύο καταναλωτές που πήγε το κινητό του για επισκευή το 2017, επέλεξε τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και την υπηρεσία G-Service,, σύμφωνα με σχετική έρευνα της QED.

Επίσης, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν πλήρες πακέτο υπηρεσιών service, που περιλαμβάνει: εξουσιοδοτημένο service σε πάνω από 30 κατασκευαστές ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο πελάτης, εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, δωρεάν έλεγχο της συσκευής με την υπηρεσία G-Check up, επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή καθώς και διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής.

Παράλληλα, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συστηματική εκπαίδευση των συμβούλων της στο service, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης ετησίως, ενώ διαθέτει ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο με εξουσιοδοτημένους τεχνικούς service και εξοπλισμό εγκεκριμένο από τους κατασκευαστές.

Τα καταστήματα διαθέτουν πολλές ακόμη μοναδικές υπηρεσίες όπως το G-Insurance, υπηρεσία που ασφαλίζει τα προϊόντα τεχνολογίας όπως συσκευές κινητής τηλεφωνίας, tablet, wearable ή laptop από κάθε ατύχημα, και το G-Buy Back με το οποίο οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανταλλάζουν παλιά κινητά ή tablet και κερδίζουν εκπτώσεις σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Με την υπηρεσία G-Files όλες οι μνήμες του παλιού Smartphone μεταφέρονται στο καινούργιο, ενώ η υπηρεσία G-photoprint εκτυπώνει φωτογραφίες με την ποιότητα KODAK. Στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιλαμβάνονται και οι G-Tatoo, G-Catalogue, G-Transfer App και G-Επιστροφή Χρημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

– Η επισκεψιμότητα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάζει αυξητική τάση σε σχέση με την περσινή χρονιά.

– O ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατηρεί την ηγετική του θέση στην προτίμηση των καταναλωτών για αγορά Mobiles / Smartphones και Αξεσουάρ (Νο1 προορισμός, βάσει έρευνας της QED).

– Oι πωλήσεις στα ψηφιακά προϊόντα αυξάνονται με διψήφιο ποσοστό σε σχέση με πέρυσι, με το ΓΕΡΜΑΝΟ να κινείται υψηλότερα από τις τάσεις της αγοράς.

– Η επένδυση στο Gaming από τα μέσα του 2017, φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της αλυσίδας, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το μεγαλύτερο Retail δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, η διάθεση προϊόντων και τεχνολογιών που υποστηρίζουν έμπρακτα την υπόσχεση « Στην καρδιά της τεχνολογίας», η πελατοκεντρική φιλοσοφία στην εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία και τη φιλικότητα, και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας G Service, G Insurance, G Photoprint, G Tattoo, και G Buy Back.

Όλα τα παραπάνω έχουν ανάγει την αλυσίδα ως τον ν. 1 προορισμό για smartphones, καθώς και τον ν. 1 προορισμό για service κινητού, σύμφωνα με σχετική έρευνα της QED.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights