Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πρωτότυπο της Lenovo εμφανίζεται σε Video με εύκαμπτη οθόνη

Πρωτότυπο της Lenovo εμφανίζεται σε Video με εύκαμπτη οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι είναι δεδομένο ότι σχεδόν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές Smartphones έχουν κάποιο μοντέλο με αναδιπλούμενη εύκαμπτη οθόνη στο στάδιο των δοκιμών, ένα από αυτά έκανε την εμφάνιση του σε Video και ανήκει στην… Lenovo.

Το μικρής διάρκειας Video δεν αποκαλύπτει κάτι ουσιαστικό για την συσκευή, που κατασκευαστικά δειχνει να είναι απλά ένα δείγμα της τεχνολογίας και όχι Smartphone σχεδιασμένο για παραγωγή και καθημερινή χρήση. Στο δεξί μέρος της οθόνης φαίνεται και ένα μαύρο “Στίγμα” στο σημείο που λυγίζει, πιθανότατα ένδειξη ατέλειας που πρέπει να διορθωθεί μέχρι κάποιο νεότερο Smartphone να είναι έτοιμο για εμπορική παραγωγή.

Με την Lenovo να έχει ήδη λειτουργικά δείγματα τέτοιων συσκευών, είναι μάλλον βέβαιο ότι αντίστοιχες συσκευές υπάρχουν και από εταιρείες όπως η Samsung, η Huawei και η LG. Το ερώτημα είναι πότε και σε ποια μορφή θα καταφέρει μια από αυτές να το φέρει στην παραγωγή και διαθέσιμο προς πώληση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights