Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αναβάθμιση με βελτιώσεις στην κάμερα για το Galaxy Note 9

Αναβάθμιση με βελτιώσεις στην κάμερα για το Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα αναβάθμιση ξεκίνησε να διαθέτει η Samsung σε συγκεκριμένες εκδόσεις του Galaxy Note 9, που υπόσχεται να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της κάμερας του.

Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση βελτιώνει την λειτουργία του HDR που αντιμετώπιζε προβλήματα με την έκθεση του φωτισμού σε συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ θεωρητικά έχει βελτιωθεί και η συνολική ποιότητα των φωτογραφιών με αυτό ενεργό. Μια ακόμα αλλαγή αφορά τον τρόπο που αφαιρεί τον ψηφιακό θόρυβο από τις φωτογραφίες η εφαρμογή της κάμερας, ενώ υπάρχουν αλλαγές και στο Auto Mode, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος, υπάρχουν βελτιώσεις και στην νυχτερινή φωτογράφιση, πιθανότατα στην λεπτομέρεια που περιέχουν οι φωτογραφίες και στον τρόπο που επεξεργάζεται το κινητό τα δεδομένα από την κάμερα.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η αναβάθμιση διατίθεται σταδιακά, και έχει ξεκινήσει από την Γερμανία. Αν όλα πάνε καλά και δεν εμφανιστεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα, η διάθεση της θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες. Θεωρητικά αντίστοιχες βελτιώσεις θα υπάρξουν και για την κάμερα του Galaxy Note 9 που πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και βασίζεται σε διαφορετικό Hardware με τον Snapdragon 845 της Qualcomm.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights