Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Alcatel 3 Review : Αναπάντεχα ενδιαφέρον

Alcatel 3 Review : Αναπάντεχα ενδιαφέρον

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Όπως ήδη έχουμε πει σε αρκετά σημεία του κειμένου μας, το Alcatel 3 διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,5 ίντσες και αναλογία 18:9. Αυτό που θα προσθέσουμε εδώ, είναι ότι η ανάλυσή της είναι 720 x 1440 pixels, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η πυκνότητα των pixels ανά ίντσα να φτάνει περίπου τα 293, επίδοση λογική για τα δεδομένα της οικονομικής κατηγορίας στην οποία ανήκει η συσκευή.

Σε πρακτικό επίπεδο, τα γραφικά αποδίδονται αρκετά καλά και τα χρώματα χωρίς… υπερβολές και χωρίς αλλοιώσεις. Έχοντας υπόψη μας ότι πρόκειται για συσκευή που κοστίζει 130 ευρώ, θεωρούμε ότι δύσκολα ο αγοραστής θα μείνει παραπονεμένος. Παράλληλα, θα αναφέρουμε ότι η ευκρίνειά της κάτω από το φως του ήλιου κινείται σε αποδεκτά επίπεδα και θα προτείνουμε να γίνεται χρήση της λειτουργίας αυτόματης φωτεινότητας που διαθέτει η συσκευή, η οποία δουλεύει αρκετά καλά. Επίσης, όπως…. συνηθίζεται, στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες επιλογές για όσους θέλουν να φέρουν την «συμπεριφορά» της περισσότερο στα μέτρα τους.

Κλείνοντας την παρούσα ενότητα, είμαστε της άποψης ότι η οθόνη του Alcatel 3 είναι ένα από τα ατού του έχοντας υπόψη τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει. Τόσο το μέγεθός της, όσο και η ευκρίνεια και η απόδοσή της γενικότερα, θα ικανοποιήσουν με ευκολία τον αγοραστή ο οποίος θα κάνει την δουλειά του με άνεση μέσα στην καθημερινότητά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

5 σχολια

Απόστολος Κεχαγιόπουλος 07/03/2019 - 13:43

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο επειδή το αγόρασα…Ψάχνω να βρω το Music Player αλλά μάλλον δεν υπάρχει….δεν είναι λίγο απίστευτο? Ποιά η γνώμη σας? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Reply
Kostas Gliatiotis 07/03/2019 - 14:13

Καλησπέρα. Καλώς η κακώς (κακώς κατά τη γνώμη μας) αρκετές εταιρείες επιλέγουν πλέον να μη σχεδιάζουν τις δικές τους εφαρμογές, και προσφέρουν απλά αυτές που έχει φτιάξει η ίδια η google. Τυπικά σαν επιλογή για την αναπαραγωγή μουσικής υπάρχει μόνο το Google Play Music αυτή τη στιγμή στη συσκευή .

Reply
Απόστολος Κεχαγιόπουλος 04/04/2019 - 14:30

Καλησπέρα και πάλι…..στα sms ενώ έχει για 160 χαρακτήρες, στο δεύτερο γράμμα πάει αμέσως στους 59 χαρακτήρες για τα ελληνικά ενω για αγγλικά είναι 160…..υπάρχει καμμιά βοήθεια? κάνω κάτι λάθος εγώ? τα έχω δοκιμάσει όλα στις ρυθμίσεις…..Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια

Reply
Kostas Gliatiotis 04/04/2019 - 14:33

Καλησπέρα ! Δυστυχώς επίσημα η υποστήριξη για τους ελληνικούς χαρακτήρες είναι όντως μόλις 60 γράμματα σε κάθε μήνυμα. Το ίδιο το Android έχει αυτόν τον περιορισμό, λόγω των ειδικών χαρακτήρων που έχει η γλώσσα μας και διαφέρουν από τους λατινικούς. Η υποστήριξη 160 χαρακτήρων σε κάθε μήνυμα είναι κάτι που προσθέτουν μόνοι τους όσοι κατασκευαστές θέλουν να το κάνουν, αλλά η Alcatel περιορίζεται στην υποστήριξη που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, μέσα από τη δίκη τους εφαρμογή, δοκίμασε να βρεις αν υπάρχει επιλογή για «Υποστήριξη χαρακτήρων» η κάτι παρόμοιο, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο την έχουν προσθέσει πλέον.

Reply
Απόστολος Κεχαγιόπουλος 04/04/2019 - 16:27

Ευχαριστώ πολύ με βοήθησες αρκετά…..την βρήκα την άκρη νάσαι καλά και καλή συνέχεια…!!!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights