Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Mate 20 εμφανίζεται στο geekbench και δείχνει τις επιδόσεις του Kirin 980

Το Mate 20 εμφανίζεται στο geekbench και δείχνει τις επιδόσεις του Kirin 980

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Huawei, το Mate 20 έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench και αποκαλύπτει τις δυνατότητες του Kirin 980 επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Το αποτέλεσμα δείχνει ότι ο νέος Α-76 πυρήνας επεξεργασίας της ARM είναι εντυπωσιακά ισχυρότερος από τον ανταγωνισμό του, αφού το αποτέλεσμα σε Single core δοκιμή φτάνει το 3,390 κοντά σε αυτό του Custom επεξεργαστή Exynos 9810 της Samsung. Το σκορ όμως στο Multi Core είναι ακόμα μεγαλύτερο στο 10,318 κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα η συχνότητα λειτουργίας τους είναι υψηλότερη όταν λειτουργούν και οι 8 πυρήνες ταυτόχρονα. Οι μικρότεροι από αυτούς παραμένουν τέσσερις Α-55 της ARM και πάλι, όμως φαίνεται ότι ο Kirin 980 πετυχαίνει τον καλύτερο “συνδυασμό” και των οχτώ που έχουμε δει σε Android Smartphone μέχρι και σήμερα!
Σε αντίστοιχη δοκιμή στο Antutu benchmark (που έχει μικρότερη ομοιότητα με συνθήκες πραγματικής χρήσης) το Mate 20 και ο Kirin 980 εχουν πετύχει σκορ 356,918 που είναι εντυπωσιακά υψηλότερο από κάθε άλλο Androi Smartphone και εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights