Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P20 Twilight: Άλλη διάσταση

Huawei P20 Twilight: Άλλη διάσταση

απο Kostas Gliatiotis

Η επιρροή του χρώματος

Χρώμα, colour, colore, couleur, Farbe. Σε όποια γλώσσα κι αν το συναντήσουμε, ένα είναι το σίγουρο. Το χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διάθεση μας. Υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία ενός άυλου κομματιού, όπως είναι οι εμπειρίες και τα συναισθήματά με κάτι υπαρκτό, όπως είναι το χρώμα. Τι χρώμα θα διαλέγαμε άραγε για τη χαρά; Για την ευτυχία; Για το ταξίδι; Για το χάραμα; Για το βόρειο σέλας; Από την άλλη, τι συναίσθημα μας βγάζει το κάθε χρώμα;

Το νέο Huawei P20 Twilight, εμπνευσμένο από τα χρώματα του λυκόφωτος όπως λέει και το όνομα του, μας δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα συναισθημάτων και μας ταξιδεύει σε άλλη διάσταση. Κάθε χιλιοστό του έχει διαφορετικό χρώμα από το διπλανό, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο της σύγχρονης τεχνολογίας βαφής. Ξεκινάει από ζωηρό μωβ, περνάει σε ιδιαίτερο μπλε και καταλήγει σε αριστοκρατικό πράσινο σμαραγδί. Ανάμεσά τους, εκατοντάδες άλλες  αποχρώσεις που συνθέτουν ένα όμορφο ταξίδι συναισθημάτων και που μας δίνουν την εντύπωση πως ποτέ δεν κρατάμε στα χέρια μας το ίδιο smartphone. Η επιλογή των χρωμάτων δεν έγινε τυχαία από τη Huawei, αφού το μωβ τονίζει τη φινέτσα και τη δημιουργικότητα, το μπλε την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια και το πράσινο την ηρεμία, τη φύση και την αρμονία.

Το χρώμα που μας εκφράζει

Η έννοια και η εναλλακτική διάσταση του λυκόφωτος έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με πολλές επιρροές στη μουσική και στον κινηματογράφο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνάει απαρατήρητο! Τα χρώματα του, όπως και αν τα δει κανείς, μαζί ή μεμονωμένα, αποτελούν συμβολισμούς, μέσα έκφρασης και εξωτερίκευσης της προσωπικότητάς μας. Αν αυτό μοιάζει πολύ ψαγμένο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ας το δούμε απλά: Το Huawei P20 Twilight έρχεται για να ταιριάξει τέλεια σε κάθε περίσταση και με τη χρωματική παλέτα της κάθε εποχής.

Το στυλ, η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα είναι στοιχεία που αρέσουν σε όλους μας. Και η Huawei το προσφέρει αυτό μέσα από τις συσκευές αλλά και τα χρώματά που επιλέγει γι’ αυτές. Το Twilight, δανείζεται χρώματα από τη φύση και αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας του. Υποσυνείδητα το μυαλό, σε κάθε ματιά που ρίχνουμε και ανάλογα με το ερέθισμα που παίρνουμε, κάνει έναν συνειρμό. Μωβ κομψά και περίτεχνα υφάσματα. Μπλε, καλοκαιρινός ουρανός και πράσινο τα όμορφα ελληνικά δάση. Ανάμεσά τους; Το βιολετί χρώμα του φθινοπωρινού δειλινού ή και μια ορεινή λίμνη με τιρκουάζ νερά που σε καλεί να βουτήξεις μέσα της.

Το χρώμα από μόνο του δεν θα είχε τόση επιτυχία εάν δεν υπήρχε το κυρτό γυάλινο σώμα του Huawei P20. Με αυτή την επιλογή, η αίσθηση στο χέρι αναβαθμίζεται εξαιρετικά, δημιουργώντας τη γλυκιά αντίθεση ενός premium ψυχρού υλικού με τη δύναμη και τη ζεστασιά του φωτός που πέφτοντας πάνω στη συσκευή αντανακλάται αυτή την πανδαισία χρωμάτων. Η ικανότητα που έχει το Huawei P20 Twilight να παίρνει διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα την ένταση του περιβάλλοντος φωτισμού και της γωνίας που πέφτει το φως πάνω του, είναι αυτή που το κάνει μοναδικό.

Εναρμονισμένο με τα σύγχρονα σχεδιαστικά και τεχνολογικά trends

Ο ερχομός του Huawei P20 τάραξε τα νερά και αυτό φάνηκε από την ανάδειξή του σε best-seller της ευρωπαϊκής αγοράς. Στη χώρα μας η έκδοση Twilight είναι διαθέσιμη από τις αρχές Σεπτεμβρίου και έτσι οι φίλοι της Huawei θα έχουν πρόσβαση σε ένα σύγχρονο διαμάντι, τεχνολογικά και αισθητικά. Έχοντας όλες τις αρετές του P20 όπως το ξέρουμε, το πακέτο ολοκληρώνεται με το χρωματικό φινίρισμα που οδηγεί το μυαλό και το συναίσθημα στα μονοπάτια της φαντασίας. Μαζί με το υπέροχο χρώμα, έρχεται και η νέα, χαμηλότερη τιμή του που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν, να απολαύσουν το σχεδιασμό και την ποιότητα του Huawei P20.

Στα δυνατά του χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται η διπλή κάμερα που μας προσφέρει τη δυνατότητα να εκφραστούμε δημιουργικά τραβώντας πεντακάθαρες φωτογραφίες, γεμάτες πλούσια χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια. Η ικανότητα της κάμερας του P20 να συλλαμβάνει το φως κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ημέρας ή νύχτας, αφαιρεί ουσιαστικά τα εμπόδια που υπήρχαν ως τώρα και μας επιτρέπει την αποτύπωση στιγμών εκεί που πριν δεν γινόταν. Το Master Ai (Artificial intelligence) του Huawei P20, μπορεί χωρίς καμία καθυστέρηση να αναγνωρίζει τη σκηνή ανάμεσα από 19 διαφορετικές κατηγορίες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε την καλλιτεχνική ματιά μας και τα τεχνικά θα τα αναλάβει το P20, αφού ρυθμίζει τα πάντα αυτόματα μέσω Ai για το βέλτιστο αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής φωτογραφίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights