Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Cosmote – Γερμανός: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το HUAWEI Mate 20 Pro

Cosmote – Γερμανός: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το HUAWEI Mate 20 Pro

απο John Leondaris

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες (μέχρι και τις 31/10/2018) για το νέο HUAWEI Mate 20 Pro στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr, όπως ανακοίνωσε η Cosmote.

Όσοι καταναλωτές το προ-παραγγείλουν παίρνουν δώρο το HUAWEI Watch GT, αξίας 249 ευρώ, ενώ εκείνοι που θα επιλέξουν να κάνουν το pre-order έως και τις 25/10, θα αποκτήσουν την ναυαρχίδα της HUAWEI, πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της, που είναι η 1η Νοεμβρίου.

Επίσης, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το HUAWEI Mate 20 Pro από 1.049 ευρώ (29,14 ευρώ / μήνα σε 36 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να το συνδυάσουν με αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε, Twilight).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights