Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Nokia: Στα καταστήματα από το Νοέμβρη το Nokia 3.1 Plus

Nokia: Στα καταστήματα από το Νοέμβρη το Nokia 3.1 Plus

απο John Leondaris

Από τον προσεχή Νοέμβρη θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα του νέου Nokia 3.1 Plus, όπως ανακοίνωσε η HMD Global, που αποτελεί την αντιπρόσωπο εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων.

Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει HD+ οθόνη 6 ιντσών με αναλογία 18:9 και μπαταρία 3500mAh που, σύμφωνα με την εταιρεία, διαρκεί δύο ημέρες μεταξύ των φορτίσεων.

Διαθέτει επίσης διπλή πίσω κάμερα και συμμετέχει στην οικογένεια Android One, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες της Google με μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας.

Με το συγκεκριμένο κινητό ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει επαγγελματικές λήψεις bokeh με τις διπλές πίσω κάμερες. Η κύρια κάμερα ανίχνευσης έχει ανάλυση 13MP και τεχνολογία Phase Detection Phase Auto Focus. Η δεύτερη πίσω κάμερα διαθέτει έναν αισθητήρα 5MP για οπτική απεικόνιση με ανάλυση βάθους που σας επιτρέπει να τραβήξετε επαγγελματικές λήψεις σε στούντιο στυλ με επιλογή θόλωσης bokeh και να ρυθμίσετε το επίπεδο θόλωσης ακόμα και μετά τη λήψη της εικόνας.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα 8MP, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P22, ενώ χρησιμοποιούνται λιγότεροι πυρήνες κατά τη διάρκεια βασικών εργασιών για βέλτιστη απόδοση. Το chipset δίνει επίσης επιπλέον ενέργεια κατά τη διάρκεια εντατικών εργασιών, όπως η παρακολούθηση βίντεο, για να εξασφαλιστεί μια βιώσιμη υψηλή απόδοση και μια σταθερά αξιόπιστη εμπειρία.

Σε ότι αφορά στο σχεδιασμό το οπίσθιο αλουμινένιο κάλυμμα έχει επεξεργαστεί με CNC, και προσφέρει “καθαρή” σχεδίαση που συνδυάζεται με μια μεταλλική δομή, η οποία έχει περάσει από διαδικασία χύτευσης για υψηλή ανθεκτικότητα. Το ματ φινίρισμα του Nokia 3.1 Plus με την κοπή μεγάλης ακρίβειας με διαμάντι και η καμπύλη γυάλινη επιφάνεια 2.5D, φιλοδοξούν να προσφέρουν μια αίσθηση στιβαρότητας στο χέρι.

Επίσης, το Nokia 3.1 Plus συμπληρώνει την ολοκληρωμένη σειρά των smartphones της Nokia της οικογένειας Android One, προσφέροντας μια υψηλής ποιότητας εμπειρία που υποστηρίζεται από τη Google. Τα smartphones της Nokia με Android One προσφέρουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης και διάρκεια ζωής της μπαταρίας από την πρώτη χρήση, αλλά έρχονται επίσης με προεγκατεστημένες τις τελευταίες καινοτομίες που αναπτύσσονται από την Google με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Το Nokia 3.1 Plus θα λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας για τρία έτη και ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για δύο έτη, όπως εγγυάται το πρόγραμμα Android One. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, κατατάσσει το Nokia 3.1 Plus στα πιο ασφαλή τηλέφωνα στον κόσμο, καθώς διατηρείται πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες υπηρεσίες της Google, όπως το Google Assistant και το Google Photos, με δωρεάν απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

Το Nokia 3.1 Plus συνοδεύεται από προεγκατεστημένη έκδοση του Android Oreo, ώστε ο χρήστης να μπορεί να απολαμβάνει αμέσως τις τελευταίες σημαντικές τεχνολογίες, όπως το Google Lens, το picture-in-picture για multitasking και το Google Play.

Διαθεσιμότητα

Το Nokia 3.1 Plus έρχεται σε μπλε, λευκό ή baltic χρώμα και είναι διαθέσιμο από το Νοέμβρη σε έκδοση με 3 GB RAM και 32 GB ROM, με τιμή διάθεσης τα 199 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights