Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy A9s και Galaxy A6s για την αγορά της Κίνας

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy A9s και Galaxy A6s για την αγορά της Κίνας

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η Samsung έκανε και επίσημη την ύπαρξη των πρώτων της Samrtphones μετά από χρόνια, που δεν θα κατασκευάζονται από την ίδια, αλλά από εταιρεία με την οποία έχει συνάψει συνεργασία, για την εγχώρια αγορά της Κίνας.

Το Galaxy A9s και το Galaxy A6s αποτελούν όπως δηλώνει και η ονομασία τους, δύο διαφορετικές εκδόσεις των Galaxy A9 2018 και Galaxy A6+ που ήδη υπάρχουν και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικά για το Galaxy A9s είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή με το ευρωπαϊκό Smartphone, σε διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις. Συνεχίζει να έχει τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, όπως και τον Snapdragon 660 της Qualcomm στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το ουσιαστικό νέο, είναι το Galaxy A6s που είναι και το Smartphone που δεν θα κατασκευάζει η ίδια η Samsung, αλλά η Κινεζική Wintech  για λογαριασμό της.  Το Smartphone έχει μια μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, ανάλυσης 2160 x 1080 pixels ενώ είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED, παρότι οι φήμες ήθελαν την Samsung να επιστρέφει στην χρήση LCD Οθονών για τις συσκευές της. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 660 της Qualcomm, που αποτελεί και σημαντική αναβάθμιση από τον Snapdragon 450 που έχει το Galaxy A6+ που κυκλοφορεί και στη χώρα μας. Επίσης και εδώ η βασική έκδοση θα έχει 6 GB μνήμης RAM ενώ θα υπάρχει έκδοση με 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Παρότι είναι ίδιο ουσιαστικά με το Galaxy A9 2018 που θα έρθει και στην Ευρώπη, το Galaxy A9s θα κοστίζει σημαντικά λιγότερα χρήματα στα 440 ευρώ περίπου σε σύγκριση με τα 600 ευρώ της Ευρωπαϊκής έκδοσης.

Η πρακτικη διαφορά έιναι ότι έχει “μόνο” δύο κάμερες, με την βασική να έχει ανάλυση 16 Mpixels ενώ η δεύτερη είναι μόλις 2 Mpixels και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο. Πρακτικά η συσκευή αποτελεί μια διαφορετική και καλύτερη έκδοση του ευρωπαϊκού Galaxy A6+ αφού εκτός των άλλων είναι κατασκευασμένο από γυαλί στο πίσω μέρος του, μαζί με τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή και μνήμη RAM. Η μπαταρία είναι στα 3.300 mAh ενώ επιτέλους υπάρχει Type-C USB θύρα στο κάτω μέρος του Smartphone, κάτι που απουσιάζει από το Ευρωπαϊκό A6+.

Η βασική έκδοση του Galaxy A6s θα κοστίζει 280 δολάρια ή περίπου 250 ευρώ, και ταυτόχρονα είναι και σημαντικά φθηνότερο από την ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights