Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ανακοινώθηκε επίσημα το One plus 6T

Ανακοινώθηκε επίσημα το One plus 6T

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν ήδη γνωστό ότι θα γίνει σήμερα, και μετά από εντυπωσιακά πολλές διαρροές, το νέο One plus 6T είναι πλέον και επίσημα “υπαρκτό” έξι μόλις μήνες μετά την παρουσίαση του αμέσως προηγούμενου one plus 6.

Όπως και σε κάθε νέα συσκευή της εταιρείας που έρχεται στην αγορά με τόσο μικρή χρονική διαφορά, το One plus 6T έχει περιορισμένες διάφορες συνολικά και μερικές πολύ συγκεκριμένες ειδικότερα.

Οι δύο δύο σημαντικές από αυτές αφορούν την οθόνη του, αφού το notch στο πάνω μέρος της είναι πλέον σημαντικά μικρότερο, και φιλοξενεί μόνο την μπροστινή κάμερα. Η δεύτερη διαφορά είναι πιο “σημαντική” αφού ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται πλέον κάτω από την οθόνη, σε μια διάταξη που έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τον τελευταίο καιρό.

Η διαγώνιος της οθόνης έχει αυξηθεί επίσης στις 6.4 ιντσες από τις …. 6.28 του one plus 6, με την ανάλυση να παραμένει η ίδια στα 2280  X 1080 pixels αφού η εταιρεία συνεχίζει θα θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητη μια υψηλότερη ανάλυση. Για μια ακόμα φορά η εταιρεία έχει επιλέξει ένα Amoled Panel της Samsung, ενώ σύμφωνα με την ίδια πλέον προσφέρονται περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης της χρωματικής απόδοσης.

Οι δύο κάμερες το πίσω μέρος του One plus 6Τ είναι ακριβώς οι ίδιες με του “απλού” 6, με ανάλυση 16 Mpixels για τη βασική , πίσω από ένα αρκετά φωτεινό f/1.7 διάφραγμα και με OIS. Η δεύτερη είναι στα 20 Mpixels με 2Χ οπτικό ζουμ και επίσης f/1.7 διάφραγμα στον φακό της, χωρίς όμως OIS.

Συμφωνα με την One plus, έχουν γίνει βελτιώσεις σε επίπεδο λογισμικού για καλύτερη συνολική απόδοση από την κάμερα, αλλά έχει προστεθεί και ένα ξεχωριστό night mode που προσπάθει να πετύχει ότι και αυτό που εδώ και καιρό πλέον διαθέτουν οι συσκευές της Huawei.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το One plus 6T χρησιμοποιεί αναμενόμενα τον Snapdragon 845 της Qualcomm σε συνδυασμό με 6 η και 8 GB RAM ανάλογα την έκδοση. Η βασική από αυτές θα είναι στα 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB RAM, με για μια ακόμα φορά λίγο αυξημένη τιμή στα 549 ευρώ.

Το one plus 6T βασίζεται στο Android 9.0 Pie και πάνω από αυτό βρίσκεται η νεότερη έκδοση του Oxygen OS που η εταιρεία έχει σχεδιάσει για τις συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights