Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο Snapdragon 8150 εμφανίζεται στο Geekbench

Ο Snapdragon 8150 εμφανίζεται στο Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν την εποχή που θα περίμενε κανείς χρονικά, ο επόμενος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm , ο Snapdragon 8150 έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε benchmark, και πιο συγκεκριμένα το Geekbench.

Η Qualcomm φαίνεται να έχει αποφασίσει να αλλάξει και πάλι την ονομασία των επεξεργαστών της, και αντί για 855 σαν επόμενο του τωρινού Snapdragon 845, θα έχει το 8150 σαν κωδικό μοντέλου.

Το αποτέλεσμα στο Geekbench επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η Qualcomm έχει χρησιμοποιησει μια τροποποιημένη έκδοση του A-76 της ARM, αφού το αποτέλεσμα στο single core test ειναι ουσιαστικά ίδιο.με αυτό του Kirin 980 της Huawei.

Το αποτέλεσμα στο Multicore τεστ ξεπερνά ελάχιστα το 10.000 και είναι και αυτό κοντά στο μέγιστο που μπορεί να πετύχει ένα Mate 20 Pro σε performance mode με τον Kirin 980 στο εσωτερικο του. Οι πληροφορίες θέλουν τη Qualcomm να έχει επιλέξει και αυτή μια διάταξη με τέσσερις μικρούς πυρήνες επεξεργασίας, και δυο δυο των δύο ισχυρότερων με διαφορετική συχνότητα λειτουργίας.

Οι πρώτες συσκευές με τον Snapdragon 8150 στο εσωτερικό τους θα κάνουν την εμφάνιση τους στις αρχές του 2019. Η Qualcomm συνήθως βελτιώνει και την απόδοση της κάρτας γραφικών και των υπολοίπων υποσυστημάτων που βρίσκονται στο ίδιο ολοκληρωμένο. Οι βελτιώσεις αυτές δεν φαίνονται στο Geekbench και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επόμενη διαρροή για περισσότερες πληροφορίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights