Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung έδειξε το αναδιπλούμενο smartphone της

Η Samsung έδειξε το αναδιπλούμενο smartphone της

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε ήδη υποσχεθεί, η Samsung έδειξε έστω και στιγμιαία το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Η συσκευή αποκαλύφθηκε για μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς να γίνουν γνωστές πολλές λεπτομέρειες για αυτή, εκτός από το μέγεθος της οθόνης που είναι στις 7.3 ιντσες. Η λογική πίσω από την δυνατότητα αναδίπλωσης της οθόνης είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα μειώνεται σημαντικά το μέγεθος όταν ο ιδιοκτήτης του θελει να το βάλει σε μια τσέπη η απλά δεν το χρησιμοποιεί.

Πιθανότατα πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone θα αλλάξουν μέχρι την έναρξη της παραγωγής του, ενώ η Samsung έχει κάνει ξεκάθαρο ότι αρχικά θα αποτελεί ένα αρκετά ακριβό προϊόν και μάλιστα περιορισμένης διάθεσης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της Samsung, η παραγωγή της οθόνης σε μεγάλες ποσότητες θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019 και είναι ιδιαίτερα πιθανό μέχρι τότε να έχει αλλάξει και η βασική σχεδίαση του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights